Košarica 0
Živa meta - kiosk izdanje

Još pregleda

  • Živa meta - kiosk izdanje

Živa meta - kiosk izdanje

Besplatno pročitaj poglavlje
William Lashner godinama zasluženo nosi status majstora žanra kriminalističkog romana – zahvaljujući prije svega romanima s odvjetnikom Victorom Carlom kao glavnim junakom, inteligentnim i duhovitim, okorjelim i ranjivim, koji uvijek nekako uspije napraviti pravu stvar – ali iz potpuno pogrešnih razloga. Šesti roman u serijalu o Victoru Carlu, a četvrti po redu u izdanju Algoritma, koji je diljem svijeta preveden na dvadesetak jezika i prodan u nekoliko milijuna primjeraka, u potpunosti pokazuje kako napeta detektivska priča istovremeno može biti maštovita, duhovita, tragična, uzbudljiva i duboka.

Možda će vas zanimati

Oprezan, uvježban i neuhvatljiv, Jack Reacher je savršena osoba za posao koji mu nudi agentica Tajne službe – atentat na novoizabranog potpredsjednika SAD-a. Samo u teoriji, naravno. Ona je nova šefica osiguranja budućeg potpredsjednika i unajmljuje Reachera da pokuša probiti čvrsti oklop njezina osiguranja i pronaći njegove slabe točke. No, ona mu ne otkriva da zapravo postoji stvarna prijetnja i da opasan i
odlučan tim okrutnih ubojica već ima postavljen ciljnik na njihovoj meti. Oni su sve dobro isplanirali. No, ono na što nisu računali je Jack Reacher.
Šifra artikla 4010-08380
Književni žanr Kriminalistički roman/Triler
Autor Lee Child
Broj stranica 422
Uvez Meki
Izdavač Znanje
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se