Košarica 0
Zdravlje žene (Knjige)

Zdravlje žene

Renomirana francuska nakladnička kuća Larousse sinonim je za ozbiljan pristup i visoku kvalitetu izdanja. Iz istog Larousseova niza sada našoj javnosti predstavljamo ‘Zdravlje žene’.
U Zdravlju žene naći ćete odgovore na to kako se dobro hraniti, održati svoju kondiciju, ali i na pitanja o spolnosti, ljubavnim i obiteljskim odnosima, preispitivanjima koja obilježavaju život.

Možda će vas zanimati

Goleme promjene koje su posljedica novih znanstvenih otkrića i suvremenoga načina življenja značile su i drugačiji način razmišljanja o sebi i svojemu zdravlju. Živi se duže i stari bolje. U poplavi informacija kojima smo obasuti nije se uvijek lagano snaći. Sve smo svjesnije da snosimo dio odgovornosti za dobro funkcioniranje našega tijela i ugodan, zdrav, način života.

Knjiga će Vam pomoći da shvatite:
• kako prevencija ne počinje poslije 60. godine, već u idealnom slučaju prije 20. godine
• složene zdravstvene probleme što će Vam olakšati razumijevanje i suodlučivanje u liječenju raznih bolesti kako se osloboditi predrasuda prenošenih s koljena na koljeno
• kako naći odgovore na pitanja koja se glasno, bez lažnoga stida i tabua, izgovaraju samo među ženama
• kako pronaći rješenja za probleme koji se javljaju u svim velikim životnim etapama (Djetinjstvo, Adolescencija, Doba procvata i zrelosti, Menopauza i Doba nove ravnoteže)
• kako se najbolje suočiti s bolestima koje se najčešće javljaju (kratki pregled oboljenja s najznačajnijim simptomima i načinima liječenja).

Šifra artikla 4010-04514
Književni žanr Zdravlje
Autor Larousse
Broj stranica 413
Uvez Tvrdi
Izdavač Naklada Ljevak
Biblioteka Rječnici i priručnici
Godina izdanja 2005.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se