Košarica 0
Zarobljena (Knjige)

Još pregleda

  • Zarobljena (Knjige)

Zarobljena

Prošlo je godinu dana otkad je bivši Navy SEAL-ovac Ethan Kelly posljednji put vidio svoju suprugu Rachel živu. Opterećen tugom i krivnjom zbog propusta koje je napravio u njihovu braku, Ethan se izolirao od ostatka svijeta. Njegova su braća pokušala probiti barijere koje je podignuo oko sebe, ali Ethan odbija svaki njihov pokušaj… sve dok ne dobije anonimnu informaciju da je Rachel živa.

Možda će vas zanimati

Prošlo je godinu dana otkad je bivši Navy SEAL-ovac Ethan Kelly posljednji put vidio svoju suprugu Rachel živu. Opterećen tugom i krivnjom zbog propusta koje je napravio u njihovu braku, Ethan se izolirao od ostatka svijeta. Njegova su ga braća pokušala nagovoriti da počne raditi za KGI i pokušali su probiti barijere koje je podignuo oko sebe, ali Ethan odbija svaki njihov pokušaj… sve dok ne dobije anonimnu informaciju da je Rachel živa. Kako bi je spasio, Ethan će morati izbjeći metke, pregaziti džunglu i riskirati da padne u ruke opasnom narko kartelu koji prijeti njegovu životu. Čak i ako uspije u tome, morat će natjerati Rachel da vrati sjećanja koja ona ne može i ne želi ponovno proživljavati —minutu po minutu užasa njezina najmračnijeg sata — jer njihova ljubav i životi možda ovise o tome.
Šifra artikla 4010-05561
Književni žanr Erotski roman
Autor Maya Banks
Broj stranica 304
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Maya Banks – KGI serijal: Zarobljena, Bijeg i Skrivena

Autor: Lea (4.6.2014.)

Nakon mase erotskog štiva lijepo je naići na nešto malo drugačije. Naime, serijal KGI (skraćeno od Kelly Group International) se vrti oko šestorice braće Kelly, svih redom vojnika i osnivača tvrtke koja se bavi visokorizičnim tajnim zadacima: izvlačenja otetih, zaštita i slično. Ovo štivo, iako automatski etiketirano kao erotsko, definitivno nije samo to. Naime, svaka je knjiga mješavina napetog trilera i ljubića, gdje braća Kelly rješavaju neki opasan slučaj u koji su upletene i članice te obitelji (otmice, bijeg,...). Naravno, kada dođe do intimnijih scena, autorica ne preskače detalje.
Ovo je prvi puta da sam čitala mješavinu tih triju žanrova, a spoj trilera, ljubavnog i erotskog (inače moji omiljeni žanrovi) ostavio me oduševljenom. Elementi trilera knjigama daju veliku dozu napetosti, emotivna vezanost braće Kelly za svoje partnerice u opasnosti čine priču vjerodostojnom (jer, tko ne bi učinio sve za ženu koju voli ili članicu obitelji), a dašak erotike je idealan začin ovim fantastičnim knjigama.
Svaka knjiga prati priču jednog člana obitelji Kelly, a braća su, iako različita, neodoljiva – svaki na svoj način. Njihove partnerice nisu neke plačljive princeze, već pametne, jake i snalažljive žene, što je barem za mene dodatan plus pošto vas neće iziritirati. Uz dozu strasti između takvih likova učinit će vam se da iskre frcaju iz stranica knjige! Također, svi iz „klana Kelly“, kako se oni vole nazivati, usko su povezani unatoč razmiricama koje se dogode i daju lijep primjer o značenju obitelji – njima je obitelj svetinja i to se ne dira, a za zaštitu voljenih spremni su na sve. Kod njih doslovce vrijedi: svi za jednoga, jedan za sve.

Čitajući prve tri knjige iz serijala, svaka mi se sve više dopala, pa vjerujem da je i ostatak serijala na toj razini.
Ovo štivo definitivno nabavite dok još ima (svaka knjiga dostupna je po cijeni od samo 39.30), jer su Zarobljena, Bijeg i Skrivena knjige kojima ne manjka napetosti a opet lagane za čitanje – idealno štivo za ponijeti na plažu.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se