Košarica 0
Zapleteni (Knjige)

Zapleteni

Besplatno pročitaj poglavljeKad bogat, naočit i bahat muškarac sretne lijepu, briljantnu i ambicioznu ženu, njihovi će odnosi nedvojbeno postati zapleteni.
Drew Evans sklapa milijunske poslove i samo osmijehom zavodi najljepše Njujorčanke. Zašto je tada sedam dana zatvoren u svojemu stanu, nesretan i potišten? On će vam reći da boluje od gripe, ali svi znamo da to zapravo nije istina. Kad tvrtka za investicijsko bankarstvo Drewova oca zaposli Katherine Brooks kao novu suradnicu, u životu toga drskog plejboja zavlada kaos. Profesionalno nadmetanje s njom ga uzrujava, privlačnost koju osjeća prema njoj odvraća mu pozornost, a nesposobnost da je namami u krevet čini ga očajnim. Kako jedna žena može slatkorječivog igrača pretvoriti u slomljenog, očajnog čovjeka? Tako što jedino što on nikada u životu nije želio pretvara u jedino bez čega više ne može živjeti.
Šifra artikla 4010-09149
Književni žanr Erotski roman
Autor Emma Chase
Broj stranica 270
Uvez Meki
Izdavač Mozaik knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Zapleteni i Uvrnuti

Autor: Lea (19.1.2015.)

Ovo su prva dva nastavka odličnog serijala za žene. Moram priznati kako sam po izlasku prvog dijela odlučila kako neću čitati još jedan serijal s etiketom “erotski” no ponukana nagovorom ostalih čitatelja i odličnim komentarima na knjige, ubrzo sam popustila. Sada mi je neizmjerno drago.

U startu “Zapletenih” dočekuje nas odličan uvod gdje odmah saznajemo zaplet, no ne znamo kako je do njega došlo niti što će se desiti nakon toga. Glavni lik, Drew Evans, leži na kauču u zapuštenom stanu jer, kako nas uvjerava, boluje od gripe. Ubrzo saznajemo da boluje od slomljenog srca jer je izgubio jedinu ženu koja ga je ikad zanimala, te nam odlučuje ispričati priču od trenutka kada ju je prvi puta sreo.

I sad već mislite, klasična priča, zaljubio se u onu koja ga ne "ferma" pola posto, zeznuo je stvar, malo pati pa će se pomiriti. Ili neće. Ovo možda i jest fabula, no način na koji je ispričana priča je jedinstven, prepun humora i ne dozvoljava da knjigu ispustite iz ruku. Naime, naš glavni lik je toliko zabavan u svojim opisima da nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Obožavam zdravu dozu sarkazma, njegove mnogobrojne usporedbe od kojih su mi suze išle na oči te kreativne načine kako pokušava objasniti razmišljanje jednog muškarca. Naravno, prisutna je i doza erotike. Rekla bih, zdrava doza, toliko da začini knjigu koja je sama po sebi odlična i moram priznati, jedinstvena u ovom žanru.

Iako knjiga “Zapleteni” ima pristojan završetak te se može čitati sama za sebe, u “Uvrnutima” nas čeka nastavak priče. Sviđa mi se što čitanje nastavaka nije uvjetovano, a opet, nikako ne ćete željeti preskočiti ostale knjige. I dok mislite kako su Kate i Drew počeli živjeti svoje “zauvijek sretni” – varate se. Problemi koji će ih snaći i odluke koje moraju donijeti nešto su s čime se čitatelj može poistovjetiti, a uzrok njihovih problema su pretpostavke, zbrzani zaključci i inat, tako da spisateljica sve pretvara u humoristične scene koje će vas zabaviti.

“Uvrnuti” su mi se posebice svidjeli jer pokazuju kako život nije bajka te kako nakon "sretnog završetka" uvijek postoje usponi i padovi. Knjiga je ostala vjerna stilu pisanja prethodne pa će vas nedaće glavnih i sporednih likova itekako zabaviti i natjerati da se usput zaljubite u njih.

Preporuke svim ženama, a ne vidim razloga zašto i muškarac u potrazi za laganim štivom ne bi ovo pročitao. Volite li chick lit, začinjene moderne romanse i dobru dozu humora, ovo je najbolje što vam mogu preporučiti. Uživajte u ovim knjigama, a ja se bacam na čitanje “Ukroćenih” i “Povezanih”.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se