Košarica 0
Zamjenska četkica Braun SE80 Face sensitive

Još pregleda

  • Zamjenska četkica Braun SE80 Face sensitive
  • Zamjenska četkica Braun SE80 Face sensitive
  • Zamjenska četkica Braun SE80 Face sensitive

Zamjenska četkica Braun SE80 Face sensitive

Braun četkica za iznimno nježno čišćenje lica, za osjetljivu kožu, dolazi u paketu s 2 zamjenjive četkice. Četkica Braun Face za iznimno nježno čišćenje lica pruža izuzetno nježno iskustvo čišćenja za delikatnu, suhu i osjetljivu kožu. Posebno je osmišljena za uporabu s uređajem Braun Face kako bi zaokružila vašu rutinu njege kože.
Nježno čišćenje
Četkica Braun Face za iznimno nježno čišćenje prikladna je za svakodnevnu uporabu na nježnoj koži. Koristite je na mokroj koži zajedno s omiljenim gelom za čišćenje.
“Volim Braun Face i njegove nove četkice za njegu lica jer mi je zaista važno držati njegu kože pod vlastitom kontrolom. Uvijek lako mogu zamijeniti klasičnu četkicu varijantom za nježnije čišćenje jer uređaj lako stane u moju torbu pa uvijek mogu zablistati besprijekornim sjajem, kamo god da krenem!” rekla je Jessica Alba.
Posebno osmišljena za osjetljivu kožu, četkica ima dulja i gušća vlakna koja nježno ali učinkovito čiste kožu. Četkica je posebno osmišljena za delikatnu, suhu i osjetljivu kožu.
Kako očistiti lice i uživati u nježnoj njezi kože uz pomoć uređaja Braun Face?
Četkicu za iznimno nježno čišćenje lica koristite s toplom vodom nakon što ste dobro namočili lice i glavu četkice.
Vodite uređaj kružnim pokretima uz nježan pritisak otprilike 1 minutu preko T-zone i obraza kako bi vaša koža bila što blistavija.
Prikladno za svakodnevnu uporabu.
Isperite lice i četkicu toplom vodom kako biste uklonili ostatke preparata za čišćenje lica.
Za najbolje rezultate zamijenite četkicu svaka 3 mjeseca – dostupna je u kompletu s 2 zamjenske četkice, pa ste odmah opremljeni za punih 6 mjeseci.
U kutiji se nalze 2 zamjenske četkice.
Šifra artikla 41010-00933
Brand Braun
Vrsta Njega lica
Šifra proizvođača G0204541
Jamstvo 2 godine

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se