Košarica 0
XPLORER eliptični trenažer Elipse

Još pregleda

  • XPLORER eliptični trenažer Elipse
  • XPLORER eliptični trenažer Elipse

XPLORER eliptični trenažer Elipse

Omogućava kompletan trening, odnosno istovremeno treniranje gornjeg i donjeg dijela, što je idealno u današnje vrijeme, kada dnevne obveze ostavljaju sve manje slobodnog vremena. Pojačana snaga zamašnjaka s većim otporom za što ugodnije vježbanje bez trzaja. Sprava omogućava potpunu kardiovaskularnu vježbu, a posebno je efikasna kod sagorijevanja masnih dijelova. Pokretanje je dinamično i simulira tipičan tijek kretanja kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog doticaja s tlom, čime se manje opterećuju zglobovi i koljena.Popis ovlaštenih servisa za brendove Xplorer i Xpert možete pronaći na ovom linku.

Omogućava kompletan trening, odnosno istovremeno treniranje gornjeg i donjeg dijela, što je idealno u današnje vrijeme, kada dnevne obveze ostavljaju sve manje slobodnog vremena. Pojačana snaga zamašnjaka s većim otporom za što ugodnije vježbanje bez trzaja. Sprava omogućava potpunu kardiovaskularnu vježbu, a posebno je efikasna kod sagorijevanja masnih dijelova. Pokretanje je dinamično i simulira tipičan tijek kretanja kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog doticaja s tlom, čime se manje opterećuju zglobovi i koljena.
Šifra artikla 40802-00392
Vrsta Eliptični trenažeri
Brand Xplorer
Nosivost (kg) 100
Zemlja porijekla Kina
Jamstvo 24 mjeseca
Dimenzije artikla 86.5 x 62 x 154 cm
Težina artikla 32 kg
Naziv:Eliptični trenažer Xplorer Elipse
Tip proizvoda:Orbitrek
Dimenzije sprave u cm:86.5 x 62 x 154
Maksimalna težina korisnika u kg:100
Neto/bruto težina sprave u kg:32 / 28
Vrsta kompjutera:Baterijski kompjutor s LCD ekranom
Funkcije kompjutera:brzina, kalorije, puls, udaljenost, vrijeme
Garancija: 2 godine
Masa zamašnjaka:5 kg
Sistem regulacije otpora:Magnetni
Podešavanje otpora:Ručno podešavanje otpora u 8 stupnjeva
Fitness cilj:Gubitak težine, Kardio trening, Sagorijevanje kalorija, Trening cijelog tijela, Trening donjeg dijela tijela, Trening gornjeg dijela tijela

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se