Košarica 0
Wild Pets škorpion Clawpion

Još pregleda

  • Wild Pets škorpion Clawpion

Wild Pets škorpion Clawpion

1+1 u pola cijene!

Kupi bilo koje dvije igračke iz ove promocije i jeftiniju dobivaš u pola cijene! Daljnjim dodavanjem još dvije igračke, popust se ponavlja onoliko puta koliko želiš!

Wild Pets škorpion je tvoj novi ljubimac! Škorpion se voli šuljati u malom prostoru, a voli i istraživati razna nepoznata područja. Na tvoju zapovijed, tvoj novi ljubimac će napasti neprijatelja! Ako želiš da se samo šulja, mazi ga po leđima dok mu oči ne zasjaje plavim sjajem, ako želiš da krene u istraživanje teritorija, mazi ga dok mu oči ne zasjaje zeleno, a ako želiš da krene u napad, mazi ga dok mu oči ne zasjaje crveno.

Možda će vas zanimati

S Wild Pets škorpionom nezaboravna zabava je osigurana, škorpion ima senzor dodira na leđima i indikacijska svjetla u očima. Ako želiš svoga škorpiona staviti u terarij prvo provjeri je li u raspoloženju za šuljanje, odnosno je li mu oči svijetle plavim sjajem. Samo u ovom raspoloženju ga možeš staviti u terarij. Zeleni sjaj iz očiju tvoga novog ljubimca poručuje da je spreman za istraživačku misiju, dok crveni sjaj poručuje da je vrijeme za napad. Probne baterije dolaze u pakiranju. Napomena: preporuča se zamjena novim baterijama nakon kupnje proizvoda. Preporučena dob: 5+.
Šifra artikla 4050-02974
Vrsta Elektroničke igračke
Brand Wild Pets
Licenca Wild Pets
Dob 5-12
Spol Dječaci
Zemlja porijekla Kina
Težina artikla 260

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se