Košarica 0
Vrpca za ručku reketa Babolat VS original x 3

Vrpca za ručku reketa Babolat VS original x 3

Zamjenski grip je vrlo ugodan, upijajući i tanak svega 0,40 mm čime daje bolji osjećaj za ručku reketa. Načinjen je od posebnih materijala što mu daju mekoću dodira. U pakiranju su tri komada.
Šifra artikla 40807-00501
Vrsta Reketi
Brand Babolat
Namjena Tenis
Teren Sve podloge
Boja razne
Zemlja porijekla Kina
Website proizvođača www.babolat.hr
Prije 140 godina Babolat je započeo svoju tenisku priču izumom prve žice za tenis. U međuvremenu Babolat je postao vodeći teniski brend u svijetu. Proizvodnja teniskih reketa, torbi, mašina za špananje, žica i ostalih teniskih potrepština doveo ga je u sam vrh svijeta tenisa. Babolat prati tenisku scenu i nudi igračima ono što im je potrebno da bi u igri nadmašili maksimum i pomakli granice teniskih mogućnosti.
Osim opreme za tenis Babolat nudi specijaliziranu obuću opremljenu i izrađenu po vrhunskim standardima koja omogućuje savršeno kretanje po terenu prilikom teniske igre. Tu je i odjeća rađena od microfibers – fiber dry i ima mogućnost 360 motion.
Babolat opremu danas koriste mnogi igrači na vrhunskoj teniskoj sceni: Rafael Nadal, JW Tsonga, Fabio Fognini, Caroline Wozniacky, Eugenie Bouchard i mnogi drugi.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se