Košarica 0
Vodič kroz život za djevojke

Još pregleda

  • Vodič kroz život za djevojke

Vodič kroz život za djevojke

Besplatno pročitaj poglavlje
Sveobuhvatan priručnik o odrastanju koji daje odgovore na sva pitanja mladih djevojaka. Podijeljen je u tri velike tematske cjeline: um, tijelo i duša. Istina o promjenama i vodič o tome kako učiniti
tinejdžerske godine nezaboravnima. Otvoren i iskren razgovor o ljubavi, seksu i seksualnosti, dečkima i još koječemu drugome.
Zašto se dečki ponašaju tako čudno? Zašto sam tako osjetljiva? Što da radim s tim groznim prištićima?... To su samo neka od pitanja na koja odgovara ovaj priručnik namijenjen svim djevojakama koje žele upoznati svoje tijelo, um i dušu. Svako poglavlje preispituje VELIKE MITOVE u koje djevojke vjeruju – i donosi PRAVU ISTINU. Uz ovu će knjigu djevojke naučiti prepoznati lažne od pravih vrijednosti. Vodič kroz život pomoći će svakoj djevojci da prepozna ono najbolje u sebi, da preživi vratolomnu dramu zvanu TINEJDŽERSKO DOBA – i da u svemu tome još i uživa! Priručnik daje savjete o izlascima, prehrani, dijetama, ljepoti, modi, o pravima djevojaka... uz ovu će knjigu djevojke naučiti kako da kažu „ne“ okolini i njezinim pritiscima i postanu samosvjesne i sigurne osobe.
Šifra artikla 4010-09945
Književni žanr Roditeljstvo
Autor Katie Meier
Broj stranica 204
Uvez Meki
Izdavač Opus Gradna j.d.o.o.
Godina izdanja 2015.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se