Košarica 0
Vjeverica i torta od kestena

Vjeverica i torta od kestena

Pustolovina dviju vjeverica Tine i Maka započinje njihovom željom da se zaslade tortom od kestena. No, što kada su oči veće od trbuščića i kada zbog pohlepe posegnemo za stvarima koje nam uopće nisu potrebne?! Umjerenost je bila nepoznata našim vjevericama i njihovim šumskim prijateljima sve dok se na vlastitim greškama nisu opekle i tortu ispekle.

Možda će vas zanimati

Firuz & Erdo istanbulski su autorsko-ilustratorski dvojac koji nam donosi seriju slikovnica za najmlađe koje su čitatelji diljem Turske, Brazila, Indonezije, Češke i mnogih drugih zemalja već zavoljeli. Živopisne ilustracije protkane zanimljivim, šaljivim, ali prvenstveno poučnim tekstom oduševit će najmlađe i potaknuti ih na razmišljanje i razgovor o temama i likovima koje će upoznati.
Ove slikovnice nas svojim temama, dijalozima i likovima potiču na promišljanje o umjerenosti, prihvaćanju različitosti, dobroti, prijateljstvu, poslušnosti, iskrenosti, upornosti, odlučnosti… Potiču pozitivna ponašanja i vrijednosti. Uživajte čitajući i gledajući ih, a još više uživajte u razgovoru s vašim mališanima.
Šifra artikla 4010-11580
Književni žanr Slikovnice
Autor Firuz & Erdo
Broj stranica 24
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga d.o.o.
Godina izdanja 2016
Izdanje Prvo
Dimenzije artikla 20x20x0.2 cm
Težina artikla 75 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se