Košarica 0
Vežite se, polijećemo

Vežite se, polijećemo

Alyson Noël svjetsku je slavu stekla serijalom za mlade Besmrtnici. Neko vrijeme živjela je na Mykonosu, pa se preselila na Manhattan, gdje je radila kao stjuardesa za veliku zrakoplovnu kompaniju. Iskustva stečena u tom životnom razdoblju iskoristila je za svoj prvi roman za odrasle, koji je britko i pitko prevela Petra Matić.

Možda će vas zanimati

Kada stjuardesa Hailey Lane dobije obavijest da joj je ostatak leta otkazan, te da se može odmah vratiti kući i proslaviti rođendan s dečkom, uvjerena je da će Michael iskoristiti tu priliku da je zaprosi. No kad se nenajavljeno pojavi na kućnim vratima, dočeka je nešto što ni u snu ne bi očekivala. Smjesta shvativši da joj je budućnost upravo dobila novi smjer, Hailey zgrabi prtljagu i napravi ono što joj prvo padne na pamet. Pođe na putovanje bez smjera i cilja, a kako besplatno može putovati na egzotična mjesta, otvaraju joj se mogućnosti koje nije ni sanjala.
Od New Yorka do Pariza, od Portorika do Grčke, bivša stjuardesa Alyson Noël vodi vas na ludo putovanje gdje kokteli teku u potocima, osebujni putnici zauzimaju gotovo svako sjedalo, a prezgodni muškarci čekaju na svakom izlazu. Provjerite jeste li dobro vezani, zaklopite stoliće i pripremite se – polijećemo!

Šifra artikla 4010-03676
Književni žanr Chick-lit
Autor Alyson Noël
Broj stranica 356
Uvez Meki
Izdavač Algoritam
Biblioteka Anima
Godina izdanja 2013.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se