Košarica 0
Veličanstveni Poskokovi

Veličanstveni Poskokovi

"Sve ono što je Ante Tomić dosad napisao – romani, priče, filmski scenariji, kazališne drame, i posebno tjedne kolumne – bilo je trasiranje puta za ovaj roman. 'Veličanstveni Poskokovi' su puna mjera Tomićeve zrelosti  u kojoj je hrabrost jedna od njegovih najprepoznatljivijih odlika.

Ante Tomić je pisac jednostavnoga sloga, a slojevite i jake osobnosti. Njegov duhovni hod 's brijega na brig' i natrag 's briga na brijeg' dramatski je uvjerljiv i koloritno složen. Čist je, kratak i jasan, a kreiranje intriga preporuka je za scensku interpretaciju. Potkupljivi, lažljivi, pokvareni, kriminalno i mafijaški organizirani Poskokovi tijelom su naši, ali Tomićev je glas uteg na vazi našega boljeg duha."

Ivo Štivičić


Sadržaj preuzet sa Modernih vremena.


MV Info , 21.11.14


Prvo poglavlje pročitajte ovdje.

Možda će vas zanimati

Ante Tomić je pisac jednostavnoga sloga, a slojevite i jake osobnosti. Njegov duhovni hod „s brijega na brig“ i natrag „s briga na brijeg“ dramatski je uvjerljiv i koloritno složen. Čist je, kratak i jasan, a kreiranje intriga preporuka je za scensku interpretaciju. Potkupljivi, lažljivi, pokvareni, kriminalno i mafijaški organizirani Poskokovi tijelom su naši, ali Tomićev je glas uteg na vazi našega boljeg duha.
Šifra artikla 4010-09393
Književni žanr Proza
Autor Ante Tomić
Broj stranica 306
Uvez Meki
Izdavač Hena Com
Godina izdanja 2014.

Komentari korisnika

Veličanstveno, jednostavno Tomićevo

Autor: Dubravko (13.1.2015.)
Oštro i urnebesno, Tomić u svom novom romanu uz uvijek prisutnu satiru dodaje oštrinu kritikom suvremene Hrvatske zbilje.
Svakako pročitati!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se