Košarica 0
Veličanstvena bojanka za odrasle

Veličanstvena bojanka za odrasle

Besplatno pročitaj poglavlje
Odaberite flomastere, pastele ili olovke u boji, otvorite Veličanstvenu bojanku i zakoračite u prekrasan, raskošan i maštovit svijet koji ćete stvoriti upravo vi!
Donosimo vam najučinkovitiju i trenutačno najkorišteniju antistresnu terapiju u cijelome svijetu. Popularnost bojanki za odrasle započela je u Francuskoj, ubrzo se proširila Ujedinjenim Kraljevstvom, Amerikom i… sve je ostalo povijest. Iako se terapija crtanjem, bojanjem i bojama provodi već dugi niz godina, po prvi put pretočena je u bojanke koje će vas osloboditi stresa kada vi to želite i gdje vi to želite. Relaksacija i pozitivno raspoloženje preplavit će vas za samo nekoliko minuta i to u ugodnosti vašeg doma ili možda baš u prirodi – vi odlučujete, birate, uživate!
Uživajte u stotinama prekrasnih i detaljima bogatih predložaka za bojenje. Od raskošnih cvjetnih uzoraka do apstraktnih kompozicija svatko će pronaći nešto za sebe, obojiti i stvoriti nešto potpuno novo. Nadahnjujuće i opuštajuće stranice Veličanstvene bojanke potaknut će vas i na druge kreativne projekte te probuditi umjetnika u vama.
Smatra se da je tajna uspjeha bojanki u tome što donose neopisivu smirenost, zadovoljstvo i bude nostalgiju povratka u djetinjstvo, u trenutke istinske sreće. Odvode nam misli daleko od svakodnevice i problema, opuštaju nas, daju osjećaj kontrole, svojevrsna su metoda meditacije, a često nas mogu dovesti i do spontanog rješenja nekog problema.
Sigurno ste se okušali u crtanju i bojanju, pa i sami znate koliko zastrašujuće može djelovati prazan papir. Zato vas u ovoj veličanstvenoj knjizi očekuju prekrasni i bogati uzorci za bojenje – od raskošnih cvjetnih uzoraka do apstraktnih kompozicija svatko će pronaći nešto za sebe, obojiti i stvoriti nešto potpuno novo. Sami kombinirajte boje; time pažnju posvećujete detaljima i sami uočavate i shvaćate interakciju boja.
Na razvoju motorike i koordinacije oka i ruke u najmlađoj dobi radi se puno i pregršt je aktivnosti kojima se to potiče, no kada odrastemo, to zapostavimo. Zato će vas upravo bojenje složenih crteža ponovno potaknuti na razvoj i očuvanje tih važnih vještina. Bojenje nam pomaže i rasplamsati umjetnika u sebi, svoju uspavanu maštu. Poslovne i privatne obveze u kombinaciji s nedostatkom vremena prisiljavaju mozak da većinu vremena radi analitički, a jako malo kreativno – upravo stoga trebamo bojiti, bojiti i bojiti!
Treba li vam još razloga da požurite po Veličanstvenu bojanku!?!
Šifra artikla 4010-10758
Književni žanr Antistresna bojanka
Autor Ana Bježančević
Broj stranica 128
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2015
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se