Košarica 0
Uzgoj i njega trnovitih ruža

Uzgoj i njega trnovitih ruža

Besplatno pročitaj poglavljeZanosni novi roman Margarete Dilloway predstavlja oštru, narogušenu junakinju koja nam jasno pokazuje što se događa kad se prepustimo riziku ljubavi i bujnosti života bez obzira na nemoguće okolnosti. Malo je reći da mi se ova knjiga svidjela.
Caroline Leavitt, autorica uspješnice 'Tvoja slika'.
Tridesetšestogodišnja Gal Garner živi ustaljenim životom bez uzbuđenja. Njezin posao profesorice biologije i njezina borba s prirođenom bubrežnom bolesti ne ostavalju prostora ni za što drugo – pokušava uskladiti život između srednje škole u kojoj predaje, bolnice i svojeg povučenog života prema vrlo striktnom rasporedu.
Gal se osjeća živom i poletnom jedino u svom vrtu. Tu ona eksperimentira s rijetkom vrstom Hulthemia ruža, koje brižljivo i pomno međusobno cijepi i oprašuje u nadi da će uspjeti stvoriti ružu spektakularne ljepote i zanosna mirisa. No, čak je i njezina strast usmjerena k jasnom cilju: Gal želi pobijediti na velikom
nacionalnom takmičenju u kategoriji Kraljice sajma i svoju ružu zatim ponuditi tržištu. A onda se jednog dana pred njom pojavi nećakinja, tinejdžerica Riley, kći njezine sestre od koje se otuđila. Riley dolazi nenajavljena i poslije toga obje, i Gal i Riley, više nikada neće biti iste… Knjiga Uzgoj i njega trnovitih ruža, puna predivnih detalja o umijeću uzgoja ruža, u osnovi je svjedočanstvo o iskupljujućoj snazi ljubavi.
Šifra artikla 4010-09932
Književni žanr Ljubavni roman
Autor Margarete Dilloway
Broj stranica 400
Uvez Meki
Izdavač Mozaik knjiga
Godina izdanja 2015
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se