Košarica 0
Uvijek i zauvijek (Knjige)

Uvijek i zauvijek

Na tajanstvenome mjestu gdje ljubice cvatu izvan sezone, a zrak je prožet solju, žena slomljena srca naiđe na dnevnik i stupi u život njegove anonimne autorice.

Možda će vas zanimati

U svojim dvadesetima Emily Wilson bila je na vrhuncu: napisala je bestseler, imala je savršenog supruga i činilo se da joj ništa ne stoji na putu do vječne sreće. No desetljeće poslije Emilyno se kolo sreće okrenulo. Nije mogla pronaći inspiraciju za novu knjigu, a i suprug joj je neočekivano okrenuo leđa. Stoga, kad je njezina rođakinja Bee pozove da provede ožujak u divnoj kući na predivnom otoku, Emily prihvati prijedlog, čeznući da joj more zavida rane. Istražujući za svoju sljedeću knjigu, Emily otkrije crveni baršunasti dnevnik iz 1943. godine, čiji sadržaj otkriva nevjerojatne poveznice s njezinim životom. Uvijek i zauvijek očaravajući je roman s idiličnim mjestom radnje i intrigantnom dvostrukom pričom, koji je proslavio svoju autoricu Saru Jio. Priča je to o ljubavi, izdaji i otkriću starog dnevnika koji tajanstveno povezuje prošlost i sadašnjost. Roman je to s neočekivanim obratom na kraju, dirljiva priča koja nas uvjerava da se za pravu ljubav uvijek treba boriti.
Šifra artikla 4010-04924
Književni žanr Ljubavni roman
Autor Sarah Jio
Broj stranica 304
Uvez Meki
Izdavač Mozaik knjiga
Biblioteka Kraljice ljubavnih romana
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Krasan ljubić za sve ljubitelje romantičnog štiva!

Autor: Lea (4.7.2014.)
Nakon razvoda zbog muževe nevjere, shrvana Emily odlazi na otok Bainbridge k svojoj tetki gdje je kao djevojčica provodila mnoga ljeta. Tamo se nada oporavku i skuplja snage kako bi krenula dalje sa svojim životom ali i dobila inspiraciju za rad pošto nakon velike uspješnice već godinama nije napisala niti jednu knjigu. U sobi koja je godinama zaključana pronalazi crveni baršunasti dnevnik iz 1943. godine i čitajući uviđa nevjerojatne sličnosti svog života i života Esther, tajnovite žene koja ga je napisala. No, neće baš lako saznati kome je dnevnik pripadao i kakve veze ta žena, za koju prvi put čuje, ima s njom i njenim precima. Emily je svjesna velikog razdora u obitelji, međutim, razlog tome je jako dobro čuvana obiteljska tajna obavijena velom misterija o kojoj ne može ništa saznati od tete Bee. Obuzeta životom misteriozne autorice, Emily se baca na istraživanje obiteljske povijesti odlazeći na mjesta koja su joj oduvijek zabranjena, razgovarajući s ljudima s kojima ne bi trebala razgovarati...

Ova zanimljiva priča protkana tajnama, naravno, sadrži i ljubavne spletke. U Emilynom će se životu pojaviti čak dva interesantna muškarca – jedan u kojeg je bila zaljubljena kao djevojčica i oličenje je sigurnosti, a drugi koji ju obara s nogu unatoč upozorenjima da mu ne smije vjerovati. Hoće li Emily odabrati sigurnosti i povjerenje koji joj toliko trebaju, ljubav i strast koje je mogu (opet) silno razočarati ili će se potruditi vratiti bivšem mužu?

Ova kombinacija misterija, otkrivanja obiteljskih tajni, zagonetne ljubavne priče iz prošlosti zapisane u dnevnik te aktualnih ljubavnih zavrzlama dobitna su kombinacija kako knjigu ne bi ispuštali iz ruku. Čak i kada se priča naoko učini predvidljivom, novi zapleti, a pogotovo raspleti tih priča će vas iznenaditi.

Uživajte u ovom krasnom ljubiću čija predivna naslovnica također zaslužuje same pohvale!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se