Košarica 0
Uvijač za kosu BaByliss C1100E

Još pregleda

  • Uvijač za kosu BaByliss C1100E

Uvijač za kosu BaByliss C1100E

BaByliss uvijač za kosu C100E s auto curl tehnologijom kako bi brzo i jednostavno došli do preskrasne, dugotrajne kovrčave kose. Motor bez četkica je lagan, efikasan elektronski kontroliran i izdržljiv. S obzirom na tip kose, izaberite jednu od dvije temperature korištenja i postavite vrijeme grijanja. Zvučni signal upozorit će vas kada je uvojak kose nakovrčan. Uz iznimno dugi kabel od 2,5m olakšajte si korištenje.
Motor bez četkica;
Ionska tehnologija;
Keramički premaz;
Temperatura: 210 ° C i 230 ° C;
Pribor za čišćenje;
Automatsko isključivanje;
Iznimno dugi kabel 360 °: 2,50 m;
Postavljanje vremena grijanja (8-10-12 sekundi)
Šifra artikla 41010-00846
Brand BaByliss
Vrsta Njega kose
Šifra proizvođača C1100E
Jamstvo 2 godine
BaByliss je europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Brand je poznat po izuzetno kvalitetnim artiklima prezentiranim u vjerojatno najkvalitenije dizajniranim kutijama na tržištu, a prošlu godinu Babyliss je držao 27 % tržišni udio u EU u segmentu el. proizvoda za njegu kose što dovoljno govori
o poziciji brand-a.
Priču o uspjehu BABYLISS započeo s izumom uvijača za kosu 1960. godine od strane francuskog frizera Lelièvre. Od tada se tvrtka razvila kroz kontinuirane inovacije i stvorila jak brand image, a sada je u profesionalnom segmentu prisutna potrošačima u više od 60 zemalja svijeta.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se