Košarica 0
Uvale boli i ljubavi

Uvale boli i ljubavi

U svojim romanima Kate Mitchell preispituje tradicionalne obiteljske odnose u suvremenim okolnostima, slijedeći klasičnu shemu ljubića u kojoj su na ispitu idealne vrijednosti poput ljubavi, prijateljstva i odanosti. Njezine su junakinje u životnim krizama u kojima moraju birati između svojih osjećaja i moralnih vrijednosti. Život ih prisiljava na odluke, čije posljedice dosljedno snose, sve do klasičnog žanrovskog kraja.

Možda će vas zanimati

Ivana upravo raskida bolnu vezu zbog koje je napustila roditeljski dom i utjehu nalazi u poslu. Stranac koji dolazi u Dalmaciju s namjerom da otkupi nekretnine od starosjedilaca dobar je kupac, ali Ivana ne odobrava prodaju neprocjenjivih bisera dalmatinske arhitekture nekome tko ih ne zna cijeniti. Krije li se iza maske hladnokrvnog mešetara ipak nešto drugo?
Splitska riva, Dioklecijanova palača i trogirske vedute scenografija su za ljubavnu priču u autentičnom dalmatinskom ambijentu.

Naglašavanjem osjećaja i snažnim dijalozima Kate Mitchell plastično oblikuje svoje likove, uvjerljivo iznoseći njihove nedoumice na životnim prekretnicama. Dinamičnim stilom s lakoćom postiže identifikaciju čitateljica sa svojim junakinjama.
Šifra artikla 4010-09821
Književni žanr Ljubavni roman
Autor Kate Mitchell
Broj stranica 254
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2015
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se