Košarica 0
Uncharted 4: The Thief's End Standard Plus PS4

Uncharted 4: The Thief's End Standard Plus PS4

  • Akcijska avantura
Uncharted 4: A Thief's End je akcijska avantura koju je razvio Naughty Dog, a izdao Sony Interactive Entertainment za PlayStation 4 10. svibnja 2016. godine. Kao nastavak na Uncharted 3: Drake's Deception predstavlja zadnji dio Uncharted serijala u kojem je Nathan Drake glavni lik, ali i zadnju igru u franšizi koju će razvijati Naughty Dog.

Smješten par godina nakon događaja u Uncharted 3: Drake's Deception, A Thief's End prati protagonista serijala, Nathana Drake, koji je u međuvremenu odustao od potrage za blagom. Kroz igru se ponovno nalazi sa svojim starijim bratom Samom i starim partnerom Sullyem nebi li pronašli tragove o lokaciji davno izgubljenog blaga kapetana Henry Avery-a kako bi spasio svog brata.

Igra je naišla na pozitivne kritike, ponajviše zahvaljujući poboljšanoj igrivosti i novim mehanikama u odnosu na prethodne dijelove serijala, ali i zahvaljujući priči, emocinalnoj dubini, vizualnom dizajnu i multiplayer segmentu. Također su proglasili Uncharted 4: A Thief's End zadovoljavajućim krajem Uncharted serijala. Komercijalni uspjeh je bio ogroman s obzirom da je igra u prvi tjedan prodala preko 2,7 milijuna kopija diljem svijeta i postala najbrže prodavana igra serijala.
Platforma PlayStation 4
Šifra artikla 10041935

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se

Molimo pričekajte...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout