Košarica 0
Trgovac ukletim knjigama

Još pregleda

  • Trgovac ukletim knjigama

Trgovac ukletim knjigama

Tajanstvena knjiga. Ubijeni svećenik. Bezvremena enigma. Upravo ove tri odlike čine ovaj roman štivom koje ćete pročitati u jednom dahu.
Na Pepelnicu 1205. svećenik Vivien iz Narbonne primoran je pobjeći iz samostana pred progoniteljima čija lica skrivaju neobične maske. Svećenik posjeduje nešto vrlo vrijedno, što nije spreman prepustiti neprijatelju. Trinaest godina nakon tog užasnog dana Ignazio iz Toleda, trgovac relikvijama, dobiva od jednog venecijanskog plemića zadatak pronaći jednu rijetku knjigu, Uter Ventorum, koja navodno skriva tajne istočnjačkih mudraca i čarolije za prizivanje anđela. Tako počinje Ingazijevo putovanje Italijom,
Francuskom i Španjolskom, potraga za rukopisom podijeljenim i skrivenim na četiri različita mjesta. Samo on može riješiti zagonetke i otkriti odgovor na misterije koji vode do knjige i njezinih tajni – ali Ignazio nije jedini koji traga za njom. Skupina častohlepnih, okrutnih ljudi želi knjigu koliko i on, a spremni su na svakakve prevare da bi je se domogli.
Tko će prvi stići do tajne knjige?
Šifra artikla 4010-10634
Književni žanr Kriminalistički roman/Triler
Autor Marcello Simoni
Broj stranica 356 + 4
Uvez Meki
Izdavač Večernji list d.o.o.
Godina izdanja 2015

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se