Košarica 0
Traka za trčanje Kettler Run 11

Traka za trčanje Kettler Run 11

Traka za trčanje Kettler Run 11 najkvalitetnija je Kettlerova traka. Run 11 je potpuni motivator za trening. Snažan motor s 3 KS nudi intenzivne treninge s brzinama do 20 km/h i nagibom do 15 % podnijet će čak i najintenzivnije treninge korisnika do 135 kg težine. Traka je sklopiva za lako spremanje i ima ugrađene kotače za lako premještanje u prostoru.
Napomena: Sprave dolaze u kutiji i tvornički su sastavljene do određene mjere te ih je potrebno sastaviti do kraja. Sastavljanje možete obaviti sami ili u najbližem servisu. Trošak sastavljanja snosi kupac.
Traka za trčanje Kettler Run 11 je potpuni motivator za trening. Aplikacija za pametne telefone nudi pristup do raznih vrsta treninga koje odgovaraju i zahtjevnom tipu trkača. Posebnost je opcija instalacije Kettler World Tours 2.0 programa (opcija), za virtualne utrke, simulacije utrka i dokumentaciju treninga. Motor s 3 KS nudi brzinu do 20 km/h. Vrhunski zaslon za dodir kao i brze tipke na ručkama omogućuju brzi pristup brzini i nagibu bez uporabe pametnog telefona. Zaslon omogućuje i brzu i direktnu kontrolu trake za trčanje, dodatne brze tipke na ručkama omogućuju izrazito lako mijenjanje brzine i nagiba. Snažan motor s 3 KS nudi intenzivne treninge s brzinama do 20 km/h i nagibom do 15 % i podnijet će čak i najintenzivnije treninge. Zahvaljujući S-FIT tehnologiji možete sve funkcije kontrolirati preko pametnog telefona ili tableta (iOS ili Android). Novost ove trake za trčanje je Bluetooth sučelje za povezivanje vašim pametnim telefonom. Traku možete lako upotrebljavati i bez upotrebe pametnog telefona. Integrirani su ručni senzori za mjerenje pulsa. Dimenzije tepiha za trčanje su 152 x 51 cm .
Napomena Rok dostave za ovaj artikl je od 3 do 7 radnih dana
Šifra artikla 40802-00276
Vrsta Trake za trčanje
Brand Kettler
Zemlja porijekla Kina
Jamstvo 3 godine
Dimenzije artikla 168 x 103 x 84
Dimenzije sastavljene sprave u cm: 189 x 84 x 137
Dimenzije sklopljene sprave u cm: 103 x 84 x 168
Dimenzije tepiha za trčanje u cm: 152 x 51
Maksimalna težina korisnika u kg: 135
Maksimalna trajna snaga motora Kw /HP: 2,2 / 3,0
Maksimalna snaga motora na vrhuncu Kw/HP: 4,1 / 5,5
Kompjutersko podešavanje nagiba: 0 - 15%
Brzina u km/h: 0,8 - 20
Električni kompjuter s LED zaslonom
Funkcije kompjutera: brzina (km/h), prijeđena udaljenost (km), vrijeme, potrošnja kalorija, nagib staze u %, mjerenje pulsa
Električno napajanje: mrežni priključak (230 V)
Mjerenje pulsa: ručni senzori
Podržava POLAR: Da
Vježbanje po ciljnim zonama: Da
Memorija za spremanje profila: Sa Kettler programom
Stalni prikaz: 3 funkcije
Sustav ublažavanja udarca: Da
Zaštita tipki od znoja: Da
Priključak za PC: Bluetooth
Boja: svijetlo siva i crna
Sklopiva
Kotačići za lakši transport

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se