Košarica 0
Torba za rekete Babolat Aero x 12

Torba za rekete Babolat Aero x 12

Torba je serije Aero proizvoda, kapaciteta 70 litara, dimenzija 75 x 33 x 46 cm u koju stane 12 reketa.
Torba je opremljena termo pretincima koji čuvaju kilažu našpananih reketa. Tu su i pretinci za obuću i nečistu robu. Ručke su posebno ojačane i široke radi lakšeg nošenja. Nosi potpis Rafaela Nadala.
Šifra artikla 40807-00496
Vrsta Torbe
Brand Babolat
Namjena Tenis
Teren Sve podloge
Boja crno žuta
Zemlja porijekla Kina
Website proizvođača www.babolat.hr
Prije 140 godina Babolat je započeo svoju tenisku priču izumom prve žice za tenis. U međuvremenu Babolat je postao vodeći teniski brend u svijetu. Proizvodnja teniskih reketa, torbi, mašina za špananje, žica i ostalih teniskih potrepština doveo ga je u sam vrh svijeta tenisa. Babolat prati tenisku scenu i nudi igračima ono što im je potrebno da bi u igri nadmašili maksimum i pomakli granice teniskih mogućnosti.
Osim opreme za tenis Babolat nudi specijaliziranu obuću opremljenu i izrađenu po vrhunskim standardima koja omogućuje savršeno kretanje po terenu prilikom teniske igre. Tu je i odjeća rađena od microfibers – fiber dry i ima mogućnost 360 motion.
Babolat opremu danas koriste mnogi igrači na vrhunskoj teniskoj sceni: Rafael Nadal, JW Tsonga, Fabio Fognini, Caroline Wozniacky, Eugenie Bouchard i mnogi drugi.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se