Košarica 0
Torba prvoškolska anatomska set 4 Disney Minnie Lost in Dots

Još pregleda

  • Geometrijske bilježnice i crtančice
  • Pisanke A i B
  • Pisanke C i D
  • Bilježnice matematika
  • Kajdanka

Torba prvoškolska anatomska set 4 Disney Minnie Lost in Dots

Uz ovaj artikl darujemo vam 7 bilježnica GRATIS!

Kako bi iskoristili ovu pogodnost potrebno je odabrati svih sedam gratis artikala te nastaviti sa kupovinom. Nakon toga u košarici će vam se pojaviti gratis artikli, te artikle ne izbacujete iz košarice. Ukupan iznos biti će umanjen za njihovu vrijednost.

Kvalitetan set s djevojčicama omiljenim Minnie likom sadrži ergonomsku prvoškolsku torbu (kockicu) u kompletu s pernicom (prazna), vrećicom za papuče i novčanikom.

Napravi komplet!

Lagana ergonomska prvoškolska torba vrlo modernog dizajna za djevojčice. Ova prvoškolska torba teži samo 760 grama, ima anatomski oblikovana leđa torbe prilagođena obliku dječjih leđa, meke široke i podesive naramenice, čvrsto, puno dno za lakše nošenje sadržaja torbe, prednji džep te dva bočna džepa. Unutrašnjost torbe ima glavni pretinac s dvije pregrade radi boljeg rasporeda sadržaja. Metalna kopča lako se otvara i zatvara,za sigurnost u prometu reflektirajuće oznake su na poklopcu, naramenicama i bočnim džepovima. Vrećica za papuče izrađena je od visokokvalitetnih i lako perivih materijala. U setu je i novčanik te pernica vrećica!
Šifra artikla 4110-00941
Vrsta Prvoškolske torbe
Licenca Disney Minnie
Spol Djevojčice
Dob 6-10
Uzrast 1.-4. razred
Sastav Poliester
Dimenzije artikla 25x35x39 cm
Težina artikla 1.72 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se