Košarica 0
Torba prvoškolska anatomska Belmil Missy Two friends

Još pregleda

  • Geometrijske bilježnice i crtančice
  • Pisanke A i B
  • Pisanke C i D
  • Bilježnice matematika
  • Kajdanka

Torba prvoškolska anatomska Belmil Missy Two friends

Uz ovaj artikl darujemo vam 7 bilježnica GRATIS!

Kako bi iskoristili ovu pogodnost potrebno je odabrati svih sedam gratis artikala te nastaviti sa kupovinom. Nakon toga u košarici će vam se pojaviti gratis artikli, te artikle ne izbacujete iz košarice. Ukupan iznos biti će umanjen za njihovu vrijednost.

Torba prvoškolska anatomska teška svega 900 g, izrađena od visokokvalitetnih nepropusnih materijala. Torba je pojačana sa svih strana, ima čvrsto dno koje omogućava kvalitetu i trajnost torbe. Ovaj model torbe ima posebnu magnetnu kopču koja se može jednostavno otvoriti i automatski se zatvara.

Napravi komplet!

Donji dio torbe ima dodatne funkcije: osigurava da torba ostaje u istom položaju i spriječava prljanje donjeg dijela torbe. Prostrani unutarnji pretinci su funkcionalno podijeljeni i pomažu djeci bolje organizirati unutrašnjost torbe. Sve veličine bilježnica i knjige savršeno se uklapaju. U bočne džepove stane boca vode do 0,7 L. Ergonomski oblik i prozračna leđa garantiraju da je pritisak težine na dječja leđa smanjen na minimum. Naramenice su obložene jastučićima, te su podesive i omogućavaju ugodno svakodnevno nošenje.
Šifra artikla 4110-00977
Vrsta Prvoškolske torbe
Proizvođač Belmil
Spol Djevojčice
Uzrast 1.-4. razred
Sastav Poliester
Dimenzije artikla 31x19x36 cm
Težina artikla 900 g
Zemlja porijekla Srbija

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se