Košarica 0
To sam ja

Još pregleda

  • To sam ja

To sam ja

Prva dama hrvatske glazbe, kako je mnogi nazivaju, piše o svom zanimljivom i turbulentnom životu. Studiranje sa Arsenom Dedićem, brak sa Mirom Ungarom, koncerti po Francuskoj, kontroverzni nastupi u Srbiji i Crnoj Gori o kojima su govorili svi regionalni mediji - sve to i mnogo više o istinskoj divi saznajte u ovoj predivnoj knjizi.

Lijep rukopis, njegovan zavičajni jezik, nježna sjećanja = knjiga dobrote.

Koliko li nas sličnosti veže. Krenuli smo iz dva osjetljiva ambijenta i našli se kao flautisti u Muzičkoj akademiji u Zagrebu... Podijelili smo slična iskustva: dar i siromaštvo. Imali smo jedan pulover i zamjenjivali ga. Jednom ti, jednom ja. (...) Onda su nas preuzimali svijetovi. Uspjesi i slično.
A sada o najdražem sličnom: Neimućni tvoji prodali su prasca da ti kupe flautu. Istočasno – neimućni moji prodali su prasca da mi kupe flautu. Znači da nas vežu i ti prasci. Autentične svinje sretali smo kasnije...
Iz pogovora Arsena Dedića

Šifra artikla 4010-05957
Književni žanr Autobiografije
Autor Tereza Kesovija
Broj stranica 524
Uvez Meki
Izdavač Večernji list d.o.o.
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Obavezno imati i pročitati !

Autor: Dubrovkinja (5.7.2014.)
Knjiga u kojoj ćete upoznati Terezu onakvu kakva ona jest. Pisana zavičajnim govorm ali s mjerom tako da je većina čitalaca može pratiti i čitati. Izuzetno zanimljiva knjiga koja je osim što je Terezina autobiografija i povijest glazbe a i jednog vremena.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se