Košarica 0
Tjestenina u talijanskoj kuhinji

Tjestenina u talijanskoj kuhinji

Cijela je ova knjiga recepata posvećena najreprezentativnijim talijanskim jelima s tjesteninom.

Možda će vas zanimati

U uvodu knjige dati su neki opći podaci o značajkama mediteranske kuhinje, potom o vrstama i oblicima tjestenina, začinima i dr. Kuharica je podijeljena na odjeljke: tjestenina s mesom, tjestenina s ribom, s povrćem sirevima i vinom, njoki i nadjevena tjestenina, domaća tjestenina, a na kraju knjige su dati recepti za umake i preljeve.
Šifra artikla 4010-03766
Književni žanr Kuharice
Autor Grupa autora
Broj stranica 160
Uvez Tvrdi
Izdavač Leo-commerce d.o.o.
Godina izdanja 2001.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se