Košarica 0
Tjestenina (Knjige)

Tjestenina

Svi recepti su prikazani vrlo jasno i lako se pripremaju, ilustrirani korak-po-korak fotografijama koji postupno prate pripremanje svakog jela. Vrijeme pripreme i kuhanja, težina i kalorična vrijednost zajedno s preporučenim vinom, dodatna su zanimljivost.

Možda će vas zanimati

Izbor ukusnih jela koja podsjećaju na istinski mit talijanske kuhinje: tjesteninu. Svježa, suha i nadjevena tjestenina u tri poglavlja s brojnim receptima za svakodnevno smišljanje uvijek novog i nikad dosadnog jela koje pruža izuzetan užitak za stolom. Knjiga je produkt projekta Food Editore koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti. Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama. Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.
Šifra artikla 4010-04169
Književni žanr Kuharice
Autor Grupa autora
Broj stranica 192
Uvez Tvrdi
Izdavač Leo-commerce d.o.o.
Godina izdanja 2008.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se