Košarica 0
Thule Motion 600 crna metalik krovna kutija

Thule Motion 600 crna metalik krovna kutija

Poboljšani dizajn za najbolju prostornu učinkovitost. Unaprijed ugrađen sustav za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom. Dvostrano otvaranje s vanjskim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar. Središnji sustav zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost. Thule Comfort ključ – ključ ergonomskog prihvata, može se izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zaključana. Osmišljen da ima položaj prema naprijed na krovu vozila te je omogućen potpuni pristup prtljažniku, a da otvaranju stražnjih vrata ne smeta krovna kutija.

Centralno zaključavanje - Svaka krovna kutija ima nekoliko mjesta zaključavanja radi sigurnosti i zaštite od krađe. Značajka centralnog zaključavanja podrazumijeva da se ključ može izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zatvorena. Power Click - Thule jedinstveni, patentirani montažni sustav za postavljanje krovne kutije u roku od tek nekoliko sekundi – sigurno i jednostavno. Opremljen je pokazivačem okretaja za najsigurnije pričvršćivanje. Pričvrsne hvataljke stežu se oko šipke za teret okretanjem četiri ručice unutar kutije. Cijeli postupak postavljanja gotov je za svega nekoliko minuta. Pričvrsne hvataljke same se centriraju u odnosu na šipku za teret kada se zatvaraju radi najveće sigurnosti i jednostavnosti upotrebe. Odgovara šipkama za teret širine do 80 mm. Dvostruka sila - Patentirani sustav opruga koji olakšava otvaranje i zatvaranje poklopca kutije pokretom bez napora. S obje strane - Patentirana Thule značajka koja omogućuje otvaranje kutije s obje strane krova. Ovo ne podrazumijeva samo jednostavan utovar i pristup teretu, već i uvelike olakšava postavljanje krovne kutije.
Šifra artikla 4200-06947
Vrsta Krovne kutije
Brand Thule
Prijevoz skija Da
Nosivost skija (kom) 4 - 6
Nosivost snowboardova (kom) 3 - 4
Nosivost (kg) 75
Maksimalna duljina skija (cm) 175
Otvaranje kutije Dvostrano
Sastav ABS plastika
Zapremnina 320 L
Način montaže Na osnovne krovne nosače. Pričvrsne hvataljke stežu se oko šipki. Odgovara šipkama WingBar, SlideBar, AeroBar, SquareBar.
Boja Crna metalik
Dimenzije artikla 190x67x42
Težina artikla 14
Zemlja porijekla Njemačka
Jamstvo 5 godina

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se