Košarica 0
Thule Excellence 900 XT titan krovna kutija

Thule Excellence 900 XT titan krovna kutija

Ekskluzivan dizajn s jedinstvenom kombinacijom u 2 nijanse i naprednom aerodinamikom s tehnologijom difuzora za poboljšavanje protoka zraka oko kutije. Automatsko učvršćivanje tereta: čim poklopite poklopac kutije, teret će se automatski učvrstiti i osigurati zahvaljujući novoj ugrađenoj mreži za teret i ojačanju za slučaj sudara. Unaprijed ugrađen sustav za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom. Dvostrano otvaranje s vanjskim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar. Središnji sustav zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost. Thule Comfort ključ – ključ ergonomskog prihvata, može se izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zaključana. Osmišljen da ima položaj prema naprijed na krovu vozila te je omogućen potpuni pristup prtljažniku, a da otvaranju stražnjih vrata ne smeta krovna kutija. Uključuje Thule svjetlo za kutiju. Automatska funkcija uključivanja/isključivanja prilikom otvaranja ili zatvaranja poklopca kutije. Uključuje pokrov poklopac u prilagođenim veličinama za zaštitu od ogrebotina i prašine dok je odložen.

Power Click - Thule jedinstveni, patentirani montažni sustav za postavljanje krovne kutije u roku od tek nekoliko sekundi – sigurno i jednostavno. Opremljen je pokazivačem okretaja za najsigurnije pričvršćivanje. Pričvrsne hvataljke stežu se oko šipke za teret okretanjem četiri ručice unutar kutije. Cijeli postupak postavljanja gotov je za svega nekoliko minuta. Pričvrsne hvataljke same se centriraju u odnosu na šipku za teret kada se zatvaraju radi najveće sigurnosti i jednostavnosti upotrebe. Odgovara šipkama za teret širine do 80 mm. S obje strane - Patentirana Thule značajka koja omogućuje otvaranje kutije s obje strane krova. Ovo ne podrazumijeva samo jednostavan utovar i pristup teretu, već i uvelike olakšava postavljanje krovne kutije. Centralno zaključavanje - Svaka krovna kutija ima nekoliko mjesta zaključavanja radi sigurnosti i zaštite od krađe. Značajka centralnog zaključavanja podrazumijeva da se ključ može izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zatvorena. Tehnologija difuzora - Uzdužni zračni kanali i stabilizator na bazi kutije maksimalno smanjuju otpor zraka, buku vjetra i vibracije. Tehnologija inspirirana automobilima formule 1. Dvostruka sila - Patentirani sustav opruga koji olakšava otvaranje i zatvaranje poklopca kutije pokretom bez napora.
Šifra artikla 4200-06960
Vrsta Krovne kutije
Brand Thule
Prijevoz skija Da
Nosivost skija (kom) 6 - 8
Nosivost snowboardova (kom) 4 - 6
Nosivost (kg) 75
Maksimalna duljina skija (cm) 200
Otvaranje kutije Dvostrano
Sastav ABS plastika
Zapremnina 470 L
Način montaže Na osnovne krovne nosače. Pričvrsne hvataljke stežu se oko šipki. Odgovara šipkama WingBar, SlideBar, AeroBar, SquareBar.
Boja Titan metalik/crna sjajna
Dimenzije artikla 218x94x41
Težina artikla 28
Zemlja porijekla Njemačka
Jamstvo 5 godina

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se