Košarica 0
Thule Dynamic 900 crna sjajna krovna kutija

Još pregleda

  • Thule Dynamic 900 crna sjajna krovna kutija
  • Thule Dynamic 900 crna sjajna krovna kutija

Thule Dynamic 900 crna sjajna krovna kutija

Krova kutija iznimno uglađenog sportskog izgleda i aerodinamičnosti. Sportski, aerodinamičan izgled s tehnologijom difuzora za poboljšavanje protoka zraka oko kutije i linija koja se stapa s krovom kako bi se savršeno prilagodila krovu vašeg vozila. Unaprijed ugrađen sustav za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom. Dvostrano otvaranje s vanjskim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar. Središnji sustav zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost. Thule Comfort ključ – ključ ergonomskog prihvata, može se izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zaključana. Osmišljen da ima položaj prema naprijed na krovu vozila te je omogućen potpuni pristup prtljažniku, a da otvaranju stražnjih vrata ne smeta krovna kutija. Isporučuje se s uključenom podlogom s protukliznom površinom za dodatno osiguravanje tereta.

Centralno zaključavanje - Svaka krovna kutija ima nekoliko mjesta zaključavanja radi sigurnosti i zaštite od krađe. Značajka centralnog zaključavanja podrazumijeva da se ključ može izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zatvorena. Power Click - Thule jedinstveni, patentirani montažni sustav za postavljanje krovne kutije u roku od tek nekoliko sekundi – sigurno i jednostavno. Opremljen je pokazivačem okretaja za najsigurnije pričvršćivanje. Pričvrsne hvataljke stežu se oko šipke za teret okretanjem četiri ručice unutar kutije. Cijeli postupak postavljanja gotov je za svega nekoliko minuta. Pričvrsne hvataljke same se centriraju u odnosu na šipku za teret kada se zatvaraju radi najveće sigurnosti i jednostavnosti upotrebe. Odgovara šipkama za teret širine do 80 mm. Dvostruka sila - Patentirani sustav opruga koji olakšava otvaranje i zatvaranje poklopca kutije pokretom bez napora. S obje strane - Patentirana Thule značajka koja omogućuje otvaranje kutije s obje strane krova. Ovo ne podrazumijeva samo jednostavan utovar i pristup teretu, već i uvelike olakšava postavljanje krovne kutije. Tehnologija difuzora - Uzdužni zračni kanali i stabilizator na bazi kutije maksimalno smanjuju otpor zraka, buku vjetra i vibracije. Tehnologija inspirirana automobilima formule 1.
Šifra artikla 4200-06956
Vrsta Krovne kutije
Brand Thule
Prijevoz skija Da
Nosivost skija (kom) 6 - 8
Nosivost snowboardova (kom) 5 - 6
Nosivost (kg) 75
Maksimalna duljina skija (cm) 205
Otvaranje kutije Dvostrano
Sastav ABS plastika
Zapremnina 430 L
Način montaže Na osnovne krovne nosače. Pričvrsne hvataljke stežu se oko šipki. Odgovara šipkama WingBar, SlideBar, AeroBar, SquareBar.
Boja Crna sjajna
Dimenzije artikla 235x94x35
Težina artikla 22
Zemlja porijekla Njemačka
Jamstvo 5 godina

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se