Košarica 0
Tako je lako voljeti

Tako je lako voljeti

Besplatno pročitaj poglavlje
Roman Tako je lako voljeti apsolutno je neodoljiv. Nisam se mogla odvojiti od njega sve dok nisam stigla do samog kraja, a onda sam bila razočarana što je već kraj. Jedva čekam nastavak!” Maryse's Book Blog

Možda će vas zanimati

Djevojka koja je svoje povjerenje poklonila pogrešnoj osobi, koja vjeruje da će svako obećanje biti pogaženo i da je vjernost obična prijevara.
Mladić koji vjeruje da je istina relativan pojam, da lažima može prikriti bol i da je krivnja vječni teret s kojim se svatko mora nositi.
Hoće li njihovo poznanstvo potvrditi njihova uvjerenja, ili ih bespovratno opovrgnuti?
Kad se Jacqueline s dečkom upisivala na isti fakultet, posljednja stvar koju je očekivala bila je da će on inicirati prekid njihove veze na drugoj godini studija. Nakon početnog šoka, morala se suočiti sa stvarnošću – sada je sama na kampusu fakulteta koji je ipak bio njegov prvi izbor, dok je ona zapravo željela upisati glazbeni konzervatorij, bivši je prijatelji izbjegavaju i čini se da će prvi put u životu pasti na ispitu… Kad se jedne večeri sama vraćala s tuluma, postaje žrtva seksualnog napada. Na sreću u pravo se vrijeme na pravom mjestu našao hrabri neznanac. Jacqueline želi zaboraviti sve što se dogodilo te večeri, no njezin se spasitelj ponovno pojavljuje na predavanjima – sjedi u posljedjem redu, crtka i s velikim interesom promatra upravo nju… A prema mišljenju njezine najbolje prijateljice s njim bi vrlo lako mogla preboljeti nedavni prekid…
Šifra artikla 4010-09531
Književni žanr Young adult
Autor Tammara Webber
Broj stranica 288
Uvez Meki
Izdavač Znanje
Biblioteka KDS
Godina izdanja 2014
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

<3

Autor: Katarina (23.1.2015.)
Zanimljiva

Knjiga za mlade i starije!

Autor: Lea (21.1.2015.)

Djevojka je napadnuta.
Dečko je spašava.
Djevojka i dečko ponašaju se kao i do tada – kao potpuni stranci.
No, privlačnost je neporeciva.
Oni se zaljubljuju.
Njihova ljubav postaje zabranjena.
Treba li se boriti unatoč sumnjama (je li on njoj samo „dečko za utjehu“ nakon vrlo bolnog prekida, može li se njemu vjerovati unatoč činjenici da je uhvaćen u laži)?

Ovo štivo pročitala sam na nagovor kolegice (bolje reći, na njeno inzistiranje) i svakako mi je drago da ova knjiga nije dulje vremena provela na „listi čekanja“.
Glavni likovi ubrzo će vas uvući u svijet studenata i njihovog načina života. No, ovo nije obično štivo za mlade već se bavi i ozbiljnijim temama (napasnici, napad, položaj žene u tim situacijama, pronalaženje snage i hrabrosti). Unatoč toj tematici, koja se proteže usporedno s pričom nakon nekih događaja na kampusu, knjiga je duhovita i lagana za čitanje i mogu reći da me Webber očarala!

Ljubavna priča je prekrasna, nikako sladunjava a iako postoje i nastavci knjige jako je bitno napomenuti da je kraj zadovoljavajuć. Znači, ne ćete šiziti čekajući novu knjigu i rasplet događaja, što dokazuje koliko autorica dobro piše – kupovanje naredne knjige nije uvjet, a ipak ćete željeti još njenog štiva. Mislim da to govori sve!
Također mogu čitati svi, pa možete kupiti za sebe i, recimo, kćerku te zajdno čitati!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se