Košarica 0
Sve tajne harmoničnog vođenja

Sve tajne harmoničnog vođenja

Ova knjiga ima skromni zadatak pokušati biti obris spasonosnog jedra na horizontu. Zato se bavi upravljanjem promjena i vođenjem čiji je cilj stvarati sklad, u vlastitoj glavi, u svojem timu, u svojoj organizaciji, na tržištu, u parlamentu i političkoj stranci, u državi, na kontinentu i na cijelom svijetu.

Možda će vas zanimati

Ovu knjigu, još jednu Srićinu uspješnicu, preporučam svakome tko ima ambicija biti lider na mikro ili makro razini, ali i svakome tko želi biti dio nekog harmoničnog sustava. Možemo bolje, stvoreni smo da letimo! I da parafraziram, neka nam je uspješna i harmonična Hrvatska!
PROF. DR. IVO JOSIPOVIĆ
Knjiga nudi novi model vođenja u poslovnom, političkom i javnom okruženju. Njen potencijal da iz temelja promijeni pogled menadžera na izazove vođenja prije svega leži u originalnosti inspirativnih poruka koje ohrabruju za rad na sebi i potiču na izgradnju harmoničnih odnosa u timovima i organizacijama.

BRUNO FILIPI, PRESIDENT COCA-COLA SOUTH PACIFIC

Knjiga sadrži gotovo svu modernu menadžersku mudrost. Autor nas sustavno vodi kroz priču o tome kako postati bolji vođa, čovjek, otac, prijatelj ili partner. Obrađeni niz slučajeva, iskustava i modela daje osjećaj kao da su Michael Porter, Kets de Vries, Tom Peters i Malcolm Gladwell udružili snage te dolazi u pravo vrijeme jer naša budućnost ovisi prije svega o tome hoćemo li naučiti u svijetu stvoriti više sklada i ravnoteže.

MIHA ŽERKO, CEO SRC.SI

Knjiga daje filozofiju vođenja koja je u punom skladu s kretanjima na tržištu razvoja vještina i znanja budućih vođa. Autorov harmonični model pruža obećavajuće i vrijedne odgovore na sve dileme suvremenih menadžera. Posebnom vrijednošću knjige smatram činjenicu da tekst i pristup idu u susret ne samo aktualnim nego još više budućim dilemama i problemima ove dinamične struke.

DAVID REES, EXECUTIVE DEVELOPMENT, READING UNIVERSITY
Šifra artikla 4010-10585
Književni žanr Znanstvena publicistika
Autor Velimir Srića
Broj stranica 345
Uvez Tvrdi
Izdavač Algoritam
Biblioteka Facta Light
Godina izdanja 2015.
Izdanje prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se