Košarica 0
Sva radosna mjesta

Sva radosna mjesta

Snažan, romantičan i neodoljiv bestseller preveden na 39 jezika. Neodoljiva i prekrasna priča o djevojci koja uči živjeti od dečka koji želi umrijeti. Emotivan roman koji nećete moći ispustiti iz ruku. Likovi ovog romana toliko su inspiratvni i puni života da knjigu ne možete prestati čitati.
Violet Markey zgodna je i popularna cura koja odbrojava dane do mature, kada će napustiti svoj gradić u Indiani. Vjeruje da će tada opet početi živjeti jer se nakon automobilske nesreće u kojoj joj je poginula sestra, shrvana tugom i strahom, povukla u sebe.
Theodore Finch je temperamentan i duhovit osobenjak, opčinjen je smrću, koji zna nevjerojatne detalje o ljudima koji su počinili samoubojstvo, zašto je njihov odabir dobar ili loš i na koji bi se način on ubio. I svaki dan pronađe neku sitnicu koja ga u tome spriječi.Violet i Finch sretnu se na školskom zvoniku i jedno drugo spase od skoka. Bolje se upoznaju dok obilaze znamenita mjesta u Indiani zbog projekta iz geografije i otkrivaju svoja radosna mjesta. Finch pomaže Violet svladati strahove, a ona njemu ulijeva samopouzdanje da ga netko voli takvog kakav je – duhovitog, neustrašivog i pomalo čudnog. No Violetin se svijet sve više širi, a Finchev se počinje smanjivati.
Ova prekrasna i topla priča o dvoje povrijeđenih tinejdžera bila je s pravom na brojnim listama najprodavanijih naslova. Jennifer Niven je maestralna pripovjedačica koja priča tužnu priču s puno ljubavi, nade i vjere. Likovi ovog romana toliko su inspirativni i puni života da knjigu ne možete prestati čitati. Iako bismo svi voljeli živjeti bez problema, važno je s njima se suočiti, o njima razgovarati, pronaći svoja „radosna mjesta“ koja su nam oslonac i pružaju nam snagu. Ovo je takva jedna knjiga.
Šifra artikla 4010-11325
Književni žanr Roman za mlade
Autor Jennifer Niven
Broj stranica 316
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga d.o.o.
Godina izdanja 2016.
Jezik izvornika Engleski
Izdanje Prvo
Dimenzije artikla 15x23x2.5 cm
Težina artikla 410 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se