Košarica 0
Sušilo za kosu BaByliss Pro 6604E

Još pregleda

  • Sušilo za kosu BaByliss Pro 6604E

Sušilo za kosu BaByliss 6604E

Dvoumite se koje sušilo za kosu odabrati? Neka vaš odabir bude PRO AC MOTOR! Ovo profesionalno sušilo za kosu ima odlične performanse i najbolji je odabir za svaku pripadnicu ljepšeg roda!
Pro AC motor 6604E sušilo za kosu u svakom će trenu na profesionalan način pomoći u oblikovanju vaše kose. S AC motorom za dulji vijek trajanja, ovo sušilo za kosu ima maksimalnu brzinu zraka do čak 90 km/h i snagu od 2000W. Idealno je za brzo sušenje, a uz šest brzina omogućuje oblikovanje frizure ovisno o tipu kose i željenom rezultatu. Hladan zrak fiksirat će frizuru a specijalna četka s koncentratorom dodatno će ju oblikovati. Uz odvojivi filter omogućeno vam je i jednostavno čišćenje. Neka uz mondo.hr i ovaj moderan fen crne boje vaša kosa bude kao iz snova!
Šifra artikla 41010-00843
Brand BaByliss
Vrsta Njega kose
Snaga (W) 2000 W
Šifra proizvođača 6604E
Jamstvo 3 godine
Dimenzije artikla 9x22x21 cm
Težina artikla 493 g
BaByliss je europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Brand je poznat po izuzetno kvalitetnim artiklima prezentiranim u vjerojatno najkvalitenije dizajniranim kutijama na tržištu, a prošlu godinu Babyliss je držao 27 % tržišni udio u EU u segmentu el. proizvoda za njegu kose što dovoljno govori
o poziciji brand-a.
Priču o uspjehu BABYLISS započeo s izumom uvijača za kosu 1960. godine od strane francuskog frizera Lelièvre. Od tada se tvrtka razvila kroz kontinuirane inovacije i stvorila jak brand image, a sada je u profesionalnom segmentu prisutna potrošačima u više od 60 zemalja svijeta.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se