Košarica 0
Stvaranje poslovnih modela

Stvaranje poslovnih modela

Stvaranje poslovnih modela je praktičan, inspirativan priručnik za vizionare, one koji mijenjaju pravila igre i one kojima je izazov pružati otpor zastarjelim poslovnim modelima te žele stvoriti nove tvrtke sutrašnjice.
Stvaranje poslovnih modela naučit će vas kako da se služite učinkovitim i praktičnim tehnikama inovacije kojima se danas koriste vodeće svjetske tvrtke. Naučit ćete sustavno razumjeti, dizajnirati i implementirati novi poslovni model ili analizirati i preoblikovati stari. Stvaranje poslovnih modelaprovodi teoriju u djelo.
Na knjizi je radilo 470 korisnika platna poslovnoga modela iz 45 zemalja, a financirana je i stvorena neovisno o tradicionalnoj izdavačkoj industriji. Odlikuje se usko integriranim, vizualnim, lie-flat-dizajnom koji omogućuje praktičnu uporabu. Stvaranje poslovnih modela namijenjen je onima koji su spremni napustiti zastarjeli način razmišljanja te prigrliti nove, inovativne modele za stvaranje vrijednosti. Napisan je za iz vršne direktore, konzultante, poduzetnike i vođe svih vrsta organizacija.
Šifra artikla 4010-09338
Književni žanr Poslovna literatura
Autor Osterwalder, Pigneur
Broj stranica 278
Uvez Meki
Izdavač ŠKOLSKA KNJIGA
Godina izdanja 2014.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se