Košarica 0
Strindbergova zvijezda

Strindbergova zvijezda

Besplatno pročitaj poglavlje
Strindbergova zvijezda Jana Wallentina pustolovni je roman koji podsjeća na Julesa Vernea i Indianu Jonesa. Ova istinski uzbudljiva priča o drevnom znanju i ljudskom zlu međunarodna je senzacija prevedena na više od dvadeset jezika.
Intrigantan triler. Kombinacija tajni i simbola Dana Browna s avanturama Julesa Vernea. Drugačija od svih ostalih knjiga koje ćete pročitati ove godine.

Možda će vas zanimati

Ledena prostranstva Arktika krajem devetnaestog stoljeća. Tri švedska polarna istraživača nestaju nakon pogibeljna putovanja balonom. Tijela su im pronađena nakon više desetljeća, ali nitko sa sigurnošću ne može utvrditi kako su Andreé i njegovi suputnici stradali. Također, još manje ljudi zna pravi razlog ekspedicije, kao i to da je mladi fizičar Nils Strindberg na put ponio egipatski križ ankh te zvijezdu nepoznata porijekla. Stotinjak godina poslije amaterski ronilac Erik Hall u rudniku u Dalarni dolazi do zastrašujućeg otkrića – izvrsno očuvana leša nepoznate osobe. Kad se ustanovi da se radi o smrti s početka dvadesetog stoljeća, javnost gubi interes za tu priču, no tajne organizacije pod svaku se cijenu nastoje domoći križa i zvijezde koji su ključ najčuvanije tajne na svijetu. U njihovu operaciju sasvim slučajno upada Don Titelman, povjesničar, liječnik i ovisnik o tabletama, kojeg proganja obiteljsko breme iz Drugog svjetskog rata.
Šifra artikla 4010-00268
Književni žanr Pustolovni roman
Autor Jan Wallentin
Broj stranica 424
Uvez Tvrdi
Izdavač Fraktura
Biblioteka Svjetski bestseleri
Godina izdanja 2012.
Jezik izvornika Švedski
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se