Košarica 0
Što i kako jedemo

Što i kako jedemo

Knjiga složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja čitateljstvu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.

Možda će vas zanimati

Kod izbora namirnica često analizira ljudsku psihologiju, navodeći da čovjek relativno lako prihvaća rizik od ulaska u automobil i avion, ali nikako ne prihvaća rizik od onoga što se nalazi u tanjuru. Ovo je prije svega edukativno štivo koje bi trebao pročitati svatko koga zanima što i kako jede i kave će posljedice biti po njegovo zdravlje. Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane. Do sada je objavio 17 knjiga na temu hrane, prehrane i zdravlja. Ova knjiga nudi odgovore toliko potrebne danas, kad ne znamo čemu vjerovati po pitanju hrane. Autor odgovara na brojna pitanja što se događa s hranom oko nas i što sve nalazi put do naših trpeza. Iznosi gole činjenice i manirom istraživača analizira pojave, njihove uzroke i posljedice.
Šifra artikla 4010-03368
Književni žanr Zdravlje
Autor Dr. sc. Ignac Kulier
Broj stranica 375
Uvez Meki
Izdavač Naklada Uliks
Biblioteka Priručnik
Godina izdanja 2013.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se