Košarica 0
Stelja za pse Dog's Best 10 L

Stelja za pse Dog's Best 10 L

Higijenska stelja za pse.

Možda će vas zanimati

Možete je bacati u WC školjku!!! Proizvedena je iz prirodnih biljnih produkata poput toaletnog papira, tako da se grudice slobodno mogu bacati u WC škojku koju jednostavno i obavezno treba isprati vodom. To je velika novost u usporedbi s ostalim steljama koje se nude na našem tržištu.
Izmimno je ekonomična – do 3 x isplativija. Zahvaljujući kapilarnom sistemu biljnih vlakana od kojih je proizvedena ima moć upijanja vlage 3 x veću od ostalih stelja u ponudi. Time se početna veća cijena znatno umanjuje.
Ekstremno se dobro gruda, a grudice u potpunosti upijaju neugodne mirise.
Šifra artikla 41020-00137
Vrsta Stelje
Brand Dog' Best - JRS
Sastav Higijenska stelja izrađena od drva jele i smreke, izrađena od 100% prirodnih biljnih vlakana, 100% je biološki razgradiva.
Upute za korištenje Prije prve upotrebe očistite mačji WC ili krletku, pazeći pri tome da ne koristite sredstva za čišćenje na bazi amonijaka. Napuniti mačji WC ili krletku s minimalno 3 cm stelje. Svaki dan lopaticom odstranite onečišćenu stelju i krute dijelove, te dopunite svježom steljom. Potpunu promjenu stelje potrebno je napraviti kad stelja više ne veže mirise.
Težina artikla 4.9 kg
Zemlja porijekla Njemačka
JRS J. Rottenmaier & Soehne proizvodi i stelje koje pomažu da se životinje osjećaju ugodno kao u svom prirodnom okruženju. JRS proizvode preporučuju neovisni instituti i radne grupe. Njihova kvaliteta podložna je strogim provjerama.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se