Košarica 0
Stelja za dugodlake mačke Cat's Best Nature Gold 10L

Stelja za dugodlake mačke Cat's Best Nature Gold 10L

Higijenska ekološka stelja za dugodlake mačke.

Možda će vas zanimati

Ovaj proizvod je posebno pogodan za dugodlake mačke. Možete je bacati u WC školjku!!!
Proizvedena je iz prirodnih biljnih produkata poput toaletnog papira, tako da se grudice slobodno mogu bacati u WC škojku koju jednostavno i obavezno treba isprati vodom. To je velika novost u usporedbi s ostalim steljama koje se nude na našem tržištu. 
Izmimno je ekonomična – do 3 x isplativija.
Zahvaljujući kapilarnom sistemu biljnih vlakana od kojih je proizvedena ima moć upijanja vlage 3 x veću od ostalih stelja u ponudi. Time se početna veća cijena znatno umanjuje.
Ekstremno se dobro gruda, a grudice u potpunosti upijaju neugodne mirise.
Šifra artikla 41020-00136
Vrsta Stelje
Brand Cat's Best - JRS
Sastav Higijenska stelja izrađena od drva jele i smreke, izrađena od 100% prirodnih biljnih vlakana, 100% je biološki razgradiva.
Upute za korištenje Prije prve upotrebe očistite mačji WC ili krletku, pazeći pri tome da ne koristite sredstva za čišćenje na bazi amonijaka. Napuniti mačji WC ili krletku s minimalno 3 cm stelje. Svaki dan lopaticom odstranite onečišćenu stelju i krute dijelove, te dopunite svježom steljom. Potpunu promjenu stelje potrebno je napraviti kad stelja više ne veže mirise.
Težina artikla 6 kg
Zemlja porijekla Njemačka
JRS J. Rottenmaier & Soehne proizvodi i stelje koje pomažu da se životinje osjećaju ugodno kao u svom prirodnom okruženju. JRS proizvode preporučuju neovisni instituti i radne grupe. Njihova kvaliteta podložna je strogim provjerama.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se