Košarica 0
Status vrećice vakumiranje, 28 x 36 cm

Još pregleda

  • Status vrećice vakumiranje, 28 x 36 cm
  • Status vrećice vakumiranje, 28 x 36 cm

Status vrećice vakumiranje, 28 x 36 cm

Za pohranjivanje većih komada mesa, riba, voća, kolača i drugih namirnica. Vrećice su neutralne na okus i miris, nepropusne, primjerene višekratnoj upotrebi, za mikrovalnu pećnicu i uporabne i kao vrećice za kuhanje.
Dužina vrećice je 36 cm, širina 28 cm. Pakirane su u setu po 25 komada.
Šifra artikla 41010-01323
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta Vakumirke
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja prozorna
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 176210
Dimenzije artikla 290x195x30 mm
Težina artikla 550 g
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se