Košarica 0
Status vakumski vrč 1L

Još pregleda

  • Status vakumski vrč 1L
  • Status vakumski vrč 1L

Status vakumski vrč 1L

Vakumski vrč je namijenjen vakumskom pohranjivanju svježe pripremljenih sokova, različitih napitaka i mlijeka. Vakumskim pohranjivanjem pića produžavamo postojanost, svježinu i aromu. Neka sokovi ostanu puni vitamina! Štedimo novac i higijenski pohranjujemo namirnice bez neprijatnih mirisa. Volumen vrča je 1 litra. Njegov oblik je posebno prilagođen pohranjivanju u vratima hladnjaka.
Za vakumiranje namirnice u vrču neophodna je vakumska pumpica.
Iz BPA FREE materijala, tritana, ABS plastike i silikona.
Šifra artikla 41010-01334
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta Vakumirke
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja prozorna/bijel poklopac
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 179102
Dimenzije artikla 145x107x280 mm
Težina artikla 540 g
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se