Košarica 0
Status rezač luka

Još pregleda

  • Status rezač luka
  • Status rezač luka

Status rezač luka

Jednim pokretom narežemo polovicu luka na jednake kockice u za to pripremljenu posudicu, bez suza i neprijatnog mirisa ruku.

Možda će vas zanimati

Patentiran rezač na jednakomjerne kocke ili trakice reže više vrsta povrća i voća za juhu, salatu ili umake. Rezač odlikuje jednostavnost čišćenja. Nema opasnosti od porezivanja pri rezanju manjih namirnica. Čuva zdravstvene i energetske vrijednosti namirnica koje ručnim rezanjem ili stiskanjem gubimo. Reže na kocke ili štapiće. Rezanjem u za to pripremljenu posudicu, radna površina uvijek ostaje čista. Za rezanje luka, krumpira, tikvica, krastavaca, paprike, jabuka, krušaka i jagoda.
Šifra artikla 4100-00338
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja bijela
Dimenzije artikla 301x150x70 mm
Težina artikla 910 g
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 108075
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se