Košarica 0
Status pravokutna vakumska posuda 1,4L

Još pregleda

  • Status pravokutna vakumska posuda 1,4L

Status pravokutna vakumska posuda 1,4L

Za dulju svježinu narezaka, svježeg mesa, povrća, voća…
Vakuumski način pohranjivanja namirnica produljuje postojanost, svježinu i aromu namirnica, usporava oksidaciju i propadanje i smanjuje neprijatne mirise u hladnjaku ili kuhinjskoj polici. Pravokutne posude su oblikovane tako da štedimo prostor na kuhinjskim policama, pultu, hladnjaku ili zamrzivaču. 1,4-litarsku pravokutnu posudu preporučujemo za pohranjivanje narezaka, sireva, svježeg mesa, jaja, salama, voća i povrća. Iz najkvalitetnijih i izdrživih materijala, tritana, ABS plastike i siliona. Svi su BPA FREE.
Šifra artikla 41010-01330
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta Vakumirke
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja prozorna/bijel poklopac
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 157630
Dimenzije artikla 240x157x90 mm
Težina artikla 520 g
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se