Košarica 0
Status pravokutna vakumska posuda 0,8L

Status pravokutna vakumska posuda 0,8L

Posudu upotrijebite za pohranjivanje svježih i suhih začina, češnjaka...
Vakuumski način pohranjivanja namirnica produžava postojanost, svježinu i aromu. 0,8-litarska pravokutna posuda je između ostalog primjerena za pohranjivanje manjih komadića sira i salama, bombona, keksa, čokoladica, šećera, kave, soli, svježih i suhih začina, češnjaka... Posude su načinjene iz kvalitetnog materijala, BPA FREE.
Šifra artikla 41010-01329
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta Vakumirke
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja prozorna/bijel poklopac
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 156620
Dimenzije artikla 165x90x115 mm
Težina artikla 300 g
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se