Košarica 0
Status mlinac začina

Još pregleda

  • Status mlinac začina
  • Status mlinac začina

Status mlinac začina

Mlincem meljete sve suhe začine; sol, papar, šećer, čak i suhe feferone. S patentiranom Crushgrind keramičkom jezgrom.

Možda će vas zanimati

Prednost keramičke jezgre je tvrdoća, upotreba je vrlo jednostavna i kroz višegodišnje korištenje djeluje besprijekorno (ne gubi oštrinu). Mogućnost reguliranja finoće mljevenih začina, primjereno je za grubo i fino mljevenje. Donji dio mlinca je istovremeno i staklenka za pohranjivanje začina koju s lakoćom možemo zamijeniti s drugom staklenkom i drugim začinom. Na taj način je jedan mlinac dostatan za više začina! Dozirajte po potrebi i na jednostavan način; začine možemo po potrebi samljeti u poklopac. Kućište mlinca se potpuno zatvara, zato čuva aromu začina i bilja.
Šifra artikla 4100-00342
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja bijela
Dimenzije artikla 100x100x160 mm
Težina artikla 220 g
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 151403
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se