Košarica 0
Status aparat za vakumiranje SV2000

Još pregleda

  • Status aparat za vakumiranje SV2000
  • Status aparat za vakumiranje SV2000
  • Status aparat za vakumiranje SV2000

Status aparat za vakumiranje SV2000

Status aparat za vakumiranje s dvobatnom vakumskom pumpom i vakumskom snagom do 800 mbar.
Poluprofesionalni SV2000 je jedan od rijetkih vakumskih aparata na tržištu s dvobatnom vakumskom pumpom i s volumenom pumpanja od 22l/min koji omogućava brzo vakumiranje i kvalitetno pohranjivanje namirnica do -800 mbar. Za korisnike koji pripremaju veće količine domaćih suhomesnatih proizvoda, ribičima i lovcima. Aparat je snažan, brz i prilagođen korisnicima. Tiho i štedljivo djelovanje. Za vakumiranje tvrdih namirnica (suhomesnati proizvodi, sirevi), osjetljivih namirnica (svježe meso, ribe, povrće, voće) i kompatibilan sa svim Statusovim vakumkim posudama.
Prednosti i karakteristike:
Dvobatna vakumska pumpa;
Volumen pumpanja 22 litre u minuti;
Vakuumska moć -800 mbar;
Tiho i štedljivo djelovanje - do 30% uštede električne energije;
Bezbrižno vakuumiranje tekuće i vlažne hrane;
Zaštita protiv pregrijavanja aparata.
U setu dolazi: Vakuumski aparat SV2000; 1 uža rola folije, dimenzija 20x150cm; 1 šira rola folije, dimenzija 28x150cm; 3 manje vrećice dimenzija 20x28cm; 3 veće vrećice, dimenzije 28x36cm; priključak za vakuumiranje posuda; ručni nož za rezanje folije; uputstva za upotrebu.
Šifra artikla 41010-01320
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta Vakumirke
Snaga (W) 240W
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja bijela
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 170300
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 385x235x95 mm
Težina artikla 3.7 kg
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se