Košarica 0
Status aparat za vakumiranje BV500

Još pregleda

  • Status aparat za vakumiranje BV500
  • Status aparat za vakumiranje BV500
  • Status aparat za vakumiranje BV500

Status aparat za vakumiranje BV500

Status aparat za vakumiranje odličan za svakodnevno vakumiranje manjih količina namirnica, u vakumskim vrećicama i vakumskim posudama.
Vakumski aparat BV500 omogućava priručno i zdravo pohranjivanje u manjim domaćinstvima.
Prednosti i karakteristike:
Automatsko vakumiranje - aparat vakumira namirnicu i sam zaustavi proces vakumiranja kada postigne podtlak od približno –650 mbar;
Ručno vakumiranje osjetljivih i mekanih namirnica - proces vakumiranja zaustavimo ručno kada procijenimo da je isisano dovoljno zraka;
Nastavak za vakumiranje Statusovih vakuumskih posuda, poklopaca, i vrča;
Prostor za rolo folije unutar aparata;
Preventivni spremnik tekućine;
Elektronika je prilagođena za približno 6000 vakuumiranja.
U setu dolazi: Vakuumski aparat BV500; 1 uža rola folije, dimenzije 20x150cm; 1 šira rola folije, dimenzije 28x150cm; 3 manje vrećice, dimenzije 20x28cm; 3 veće vrećice, dimenzije 28x36cm; priključak za vakuumiranje posuda; ručni nož za rezanje folije; uputstva za upotrebu.
Šifra artikla 41010-01321
Brand Status - izvorna pomagala
Vrsta Vakumirke
Snaga (W) 180W
Vrsta posuđa Kuhinjska pomagala
Boja bijela
Zemlja porijekla Slovenija
Šifra proizvođača 171101
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 390x182x88 mm
Težina artikla 2.5 kg
Tvrtkas Status d.o.o. Metlika ustanovljena je 1995. godine i sa 15 godina iskustva u samostalnom poduzetništvu, vodeća je u svom području.
Status - izvorna kućna pomagala d.o.o. Karlovac partnerska je tvrtka Statusa iz Metlike i glavni centar prodaje izvornih kućnih pomagala u Hrvatskoj.
Tvrtka Status planira i izvodi cijeli životni ciklus svojih proizvoda – od njihovog planiranja, oblikovanja i izrade do tržišnog komuniciranja, prodaje i servisnog centra korisnicima proizvoda.
Ponuda se osvježava i poboljšava svake godine, svakog trenutka. Korisnici su prva i zadnja kontrolna točka i svi proizvodi su prilagođeni njihovim željama i potrebama.
Glavni i najuspešniji proizvodi su: aparati za vakumiranje, vrećice i folije u roli, vakumske posude i pomagala za kuhanje i pripremu hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se