Košarica 0
Špijunka, Paulo Coelho

Špijunka, Paulo Coelho

  • 180 stranica
  • Tvrdi uvez
U svom novom romanu Paulo Coelho, autor koji je dosad prodao više od 200 milijuna knjiga prevedenih na 80 jezika, oživljava fascinantan i misteriozan život Mate Hari, najpoželjnije žene svoga doba: slavne plesačice orijentalnih plesova koja je svojim plesom šokirala i očaravala publiku, femme fatale i osobe od povjerenja mnogih bogatih i utjecajnih muškaraca svoga vremena, žene tajanstvene prošlosti koja je pobuđivala ljubomoru i zavist pariških aristokratkinja i koja se usudila prkositi moralnim vrijednostima s početka dvadesetog stoljeća.

Paulo Coelho maestralno plete priču o njezinu životu ispričanu kroz fiktivna pisma koja je ona pisala odvjetniku iz zloglasnog zatvora Saint-Lazare u Parizu, gdje je za vrijeme Prvog svjetskog rata bila zatočena zbog optužbe za špijunažu. Ta su pisma zamišljena kao ostavština koju je senzualna plesačica namijenila kćeri, čije odrastanje neće doživjeti.

„Ne znam hoće li me se budućnost sjećati, ali ako se to dogodi, neka me ne smatraju žrtvom, već osobom koja je koračala uzdignute glave i za to platila potrebnu cijenu“, kaže Mata Hari u romanu.
Uoči stogodišnjice njezina smaknuća, Paulo Coelho briljantno brodi životom ove iznimne žene i predočava suvremenom čitatelju turbulentno razdoblje u kojem je ona živjela.
Autor Paulo Coelho
Broj stranica 180
Uvez Tvrdi
Izdavač V.B.Z. D.O.O.
Biblioteka V.B.Z.
Godina izdanja 2016.
Šifra artikla 10044128

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se

Molimo pričekajte...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout