Košarica 0
Slušalice Samsung Bluetooth MG900, bijela

Još pregleda

  • Slušalice Samsung Bluetooth MG900, bijela

Slušalice Samsung Bluetooth MG900, bijela

Ove stilizirane Samsung slušalice MG900 podižu ljestvicu na polju udobnosti i jasnoće zvuka. Ugrađena tehnologija za smanjivanje buke unaprijeđena s HD zvukom osigurava kristalno čisti zvuk prilikom poziva bez straha od uplitanja pozadinske buke ili vjetra. Uz vrhunske audio performanse, Samsung je redizajnirao i same slušalice za maksimalnu udobnost i fleksibilnost.
Vrhunski zvuk u svakom okruženju
Slušalice Samsung MG900 donose top kvalitetu zvuka u svakom trenutku zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji za redukciju pozadinske buke i jeke osiguravajući kristalno čisti zvuk i u bučnim okruženjima.
Simple Pairing
Slušalice MG900 koriste Simple Pairing tehnologiju pomoću koje se automatski spajaju s najbližim dostupnim Bluetooth uređajem. Jednostavno uključite Bluetooth na svom pametnom telefonu, izaberite MG900 i spojeni ste bez potrebe za upisivanjem bilo kakve lozinke.
Multipoint tehnologija
S ugrađenom Multipoint tehnologijom možete spariti svoje slušalice s dva različita uređaja odjednom. Ova značajka posebno je prilagođena za poslovne ljude koji nose i poslovni i privatni mobilni uređaj ili za online igrače koji preferiraju igru na više platformi.
Dugotrajni rad baterije
Punjiva baterija podržava 7 sati razgovora, 4 sata reprodukcije glazbe i 330 sati u standbyu u jednom punjenu, a s prekidačem za paljenje/gašenje lako možete sačuvati energiju kada slušalice ne koristite.
Budite informirani
Samsung se pobrinuo da i vaše slušalice budu inteligentne. Ugrađene glasovne postavke obavještavaju vas kada morate napuniti bateriju, kada ste se spojili s jednim od uređaja, a nude čak i instrukcije za korištenje na engleskom i španjolskom jeziku.
Šifra artikla 40906-00717
Brand Samsung
Vrsta slušalica In-Ear
Mikrofon Da
Boja bijela
Jamstvo 1 godina
Vrijeme razgovora: do 7 sati
Vrijeme reprodukcije glazbe: do 4 sata
Vrijeme u čekanju: do 300 sati
Bluetooth 3.0
Micro USB
Dimenzije (ŠxDxV): 48 x 18 x 10 mm
Težina: 9 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se