Košarica 0
Slomljena 2 (Knjige)

Slomljena 2

U drugom nastavku Slomljene erotska igra između Sidney i Petera se nastavlja. Sidney otkriva da je samozatajni profesor Granz jedan od trojice braće Ferro, srednji brat mladića iz problematične američke veleposjedničke obitelj koju prate skandali, nasilje, pa čak i nerazjašnjena ubojstva.
Privlačnost između protagonista sve je jača iako Sidney zbunjuje što sve što zna o Peteru Granzu ne odgovara onome što doznaje o Peteru Ferro. Sidney ne želi Peteru otkriti detalje o silovanju zbog kojeg mrzi svoju obitelj, ali na zajedničkom putu prema suočavanju s prošlošću Peter naslućuje zbog čega je progone noćne more.
Šifra artikla 4010-09183
Književni žanr Erotski roman
Autor H.M.Ward
Broj stranica 176
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2014
Izdanje 1

Komentari korisnika

Lagano i zavodljivo

Autor: Lea (12.12.2014.)
Nakon što me “Slomljena” oduševila, odbrojavala sam dane do izlaska nastavka “Slomljena 2” kojeg sam pročitala isti dan kada sam ga nabavila.

U ovom nastavku pratimo daljnja događanja koja prate profesora Petera i studenticu Sidney. Iako njihova ljubav više nije zabranjena, otkrivene su mnoge mračne tajne koje ponovno razdvajaju mlade ljubavnike te narušavaju ionako slabo povjerenje koje imaju. Priča se iz Teksasa seli u Jersey, tj. velikim dijelom zbiva se putem do tamo.

Nakon otkrića velike Peterove tajne, Sidney će, natjerana nizom situacija koje ih odvedu tamo, upoznati Peterove roditelje i braću te saznati pozadinu njegove priče. Ako ste mislili da je Sidney ta koja krije duboke tajne, grdno ste se prevarili. Naš je neodoljivi profesor, ponukan velikom tragedijom, okrenuo novi list i počeo ispočetka, no prošlosti, kao i obitelji i svojem imenu, ne može samo tako pobjeći. Njegova je priča šokantna i baš kada ste pomislili da znate sve, on iznenadi novim činjenicama i postupcima.

Najveći razlog zbog kojeg mi se ove knjige toliko sviđaju njihova je tečnost i prije svega jednostavnost. Likovi su simpatični i lako će vas uvući u priču, a unatoč činjenici da su oboje “oštećeni”, što emocionalno, što fizički, osvajaju svojom snalažljivošću u svakoj novoj situaciji te spremnošću da prebrode nedaće zajedno. Iako mnogi zamjeraju na jednostavnosti ove knjige, kada malo pogledate, kroz ovu priču desilo se svašta zanimljivo. Poglavlja su kratka i brzo se čitaju, likovi relativno brzo rješavaju iznenadne probleme no svako malo dolazi do nekog obrata a ostaje i neizvjesnost kako će riješiti situacije koje imaju unutar svojih obitelji, te najbitnije, onu međusobnu. Sve to pridonosi dinamici knjige koja nije lišena uzbuđenja.

Ovo možda nije knjiga koja će promijeniti vaše poglede na svijet (a i mogla bi), no odlično je štivo za razonodu koje vas doslovce tjera da pročitate cijelu knjigu u jednom komadu. Iako je ova new adult priča etiketirana kao prvenstveno erotska, knjige su lišene eksplicitnih opisa na kakve smo u zadnje vrijeme navikli, što ne znaći da nije “vruće štivo” – kako se glavni likovi upoznaju dolazi do mnogih interesantnih scena koje su jako vješto opisane, između njih je opipljiva privlačnost na koju nitko ne može ostati ravnodušan (zbog čega smatram da je autorica odradila jako dobar posao), a ne zaboravimo na glavnog lika – predivnog, neodoljivog profesora tužnih očiju i šarmantnog osmjeha koji jednostavno obara s nogu. I isklesanih mišića. I zna dobro plesati.

Preporuka svim ljubiteljicama new adulta i erotskih knjiga, a ako ste se dvoumili oko tih žanrova, ova lagana i zanimljiva priča mogla bi biti odličan uvod u štivo kojemu nitko ne može odoljeti!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se