Košarica 0
Sims 4 Bundle Pack 2 PC

Sims 4 Bundle Pack 2 PC

Proširite načine na koji igrate Sims 4 sa Bundle Pack 2 koji uključuje 1x Game Pack i 2x Stuff pack! Vaši Simsi će od sada moći posjetiti posve novo spa mjesto, osvježiti se u jacuzzi-u i organizirati luksuzne zabave.
The Sims Spa day - Vaši Simsi mogu posjetiti posve novi "Perfect Balance Spa" za revitalizirajuću masažu, te poraditi na unutarnjem wellness-u kroz vježbanje joge. Nakon opuštajuće blatne kupke, zakoračite u saunu kako bi se opustili od svakodnevnog stresa. Uz razne nove objekate i dekore, možete donijeti mir i udobnost u vašu Sims kuću.
The Sims 4 Perfect Patio Stuff - Dodajte jacuzzi-e kako bi stvorili savršeni otvoreni prostor za vaš Sims dom! Zapalite roštilj za ukusno jelo i obucite svoje Simse u modernu odjeću.
The Sims 4 Luxury Party Stuff - Priredite luksuznu zabavu s raznim ekstravagantnim dekorom i napravite ukusnu gozbu, zajedno sa čokoladnom fontanom! Nadogradite vaš Sims ormari sa zaslijepljujućim haljinama i šik odjevnim predmetima.
Napomena: The Sims 4 Bundle Pack 2 je ekspanzija za The Sims 4 PC. Da bi ovo igrali, potrebna vam je The Sims 4 PC igra i sva ažuriranja igre.

Ostali naslovi iz serijala

Šifra artikla 40206-00669
Platforma PC
Žanr Ostalo
Izdavač Electronic Arts
Godina izdanja 2015.
Minimalna dob 12

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se